Użytkownik BanneD Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 16-scie wiosen już przeżyłem 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Tak spokojnie to mogę siedzieć cały czas, bo telefon mam przy sobie praktycznie ciągle. 4. Co chciałbyś zmienić: Na tę chwilę wydaję się, że nic nie trzeba zmieniać lecz chciałbym zmienić to nowi "użytkownicy" zostali na stałe z nami. 5. W czym chciałbyś pomóc: W prowadzeniu konkursów,zamykaniu/otwieraniu tematów,pomagać forumowiczom! Przenoszeniu tematów i jeżeli będzie potrzeba to oczywiście dać warn'a. 6. Dlaczego akurat ty: Dlatego,że już od pewnego czasu czaję się na tę posadę,a jest wolne miejsce to czemu by nie spróbować swoich sił jako moderator 7. Staż na forum: 8-mscy. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Niestety nigdy nie miałem takiej okazji Wymagania: Znajomość ortografii -+ Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej 3 miesiące temu +++ Posiadane 200 postów +++ Umiejętność czytania ze zrozumieniem ++ Znajomość regulaminu ++ Minimum 17 lat +- Brak ostrzeżeń na forum ++ Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 na nie -wiek -podanie -pucujesz się każdemu, żeby mieć rangę essa Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 19. Namawianie innych osób do sprawdzenia podania, kończy się jego odrzuceniem. 25. Nakłanianie użytkowników do wypowiedzenia się w własnym lub czyimś podaniu będzie skutkowało jego natychmiastowym odrzuceniem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Podanie zostało odrzucone! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi