Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Miły chłopiec chce się sprawdzić.

ver;p

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Imię: Dawid.

Ile dziennie możesz poświecić czasu na forum: Trudno to dokładnie oszacować, różnie, zależy od dnia. Zawsze przy sobie mam telefon komórkowy, więc nie będzie problemu z zajmowaniem się forum poza domem, zaś gdy przebywam w mojej rezydencji, jestem w stanie przeglądać forum prawie cały czas. 

Co chciałbyś zmienić: Co chciałbym zmienić, wszystko prezentuje się w porządku, pewnie nawet nie miałbym takich mocy by coś samodzielnie zmienić, zostałoby tylko podrzucić propozycję "GÓRZE" co oczywiście można zrobić i bez rangi, a jak wiemy chłopaki bardzo się starają, więc każda propozycja, nawet od szarego użytkownika forum zostałaby dokładnie przeanalizowana.

W czym chciałbyś pomóc: We wszystkim co leży w roli Moderatora Forum, jednocześnie chciałbym odciążyć obecną ekipę, która się nieco skurczyła, oczywiście nie chodzi mi o to, że sobie nie radzą, skądże, po prostu dodatkowych par rąk do pomocy nigdy zbyt wiele.

Dlaczego akurat Ty: Dlaczego ja pytacie, może po prostu w kilku zdaniach opisze siebie dla tych, którzy nie mieli okazji mnie poznać, ranga Moderatora jest rangą kluczową na forum, osoba na randze Moderatora jest dla nas, dla użytkowników forum, dlatego lepiej poznać dokładnie swojego kandydata. 

Na imię mi Dawid, większość znajomych woli mówić mi Dejf, są przekonani, że brzmi to bardziej egzotycznie co w pewnym stopniu mi się podoba, za mną już 17 niezapomnianych lat, niektóre pamiętam bardziej, niektóre mniej, ale na pewno wszystkie te, które są godne zapamiętania zawsze będą ze mną. Zamieszkuje na moje dość niewielkie miasto Gniezno, czy polecam je zwiedzić? Jeżeli lubicie kościoły to tak, jedyne warte miejsca do zwiedzenia pod względem budownictwa. Niegdyś interesowałem się piłką ręczną, którą trenowałem kilka lat, po kontuzji kolana na dobre pochłonął mnie internet, nie obyło się z przybyciem kilku kilogramów. Samym cs'em interesuję się już od roku 2010 gdzie za małolata chodziło się po kafejkach i obserwowało w co grają starsze chłopaki, bardzo przypadła mi ta gra do gustu, jestem z nią do dnia dzisiejszego. Drugą grą, która podobnie mi przypadła jest Metin, gra która towarzyszyła mi w późniejszym etapie dzieciństwa, mimo, że gram w nią tak długo nadal na wojnie nie potrafię złapać targetu ;-; Co cechuje mój charakter? Myślę, że jest to na pewno bezinteresowność, niemniej ważną cechą jest komunikatywność, potrafię pracować w grupie co mogą zauważyć moi rówieśnicy, którzy przebywają ze mną na co dzień. Czasami potrafię być wybuchowy, po prostu nie daje sobie w kasze dmuchać czy jak to się mówiło, gdy nerwy mi puszczą lubię sobie powyzywać oponenta, dość niekulturalnie XD Ale staram się trzymać te moje nerwy na wodzy. Nie jestem typem osoby, która uważa, że wszystko wie, że wszystko zrobi sama, dla zadowalającego efektu pracy wolę się dopytać kogoś bardziej doświadczonego co jest na rzeczy, nie ukrywam się z tym, nie każdy musi wszystko wiedzieć, ale zawsze można nabyć taką wiedzę gdy tylko się tego chce. Przejdźmy do meritum pytania, myślę że podołałbym na tym stanowisku, jestem osobą godną zaufania czego dowodem mogą być poprzednie serwery Trivora na których sprawowałem x funkcje, raczej żadnych problemów ze mną nie miał.         

Staż na forum: Konto założone w marcu, bardziej aktywny zacząłem być przy przyłączeniu serwera mixowego. 

Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie, nie miałem jeszcze okazji by wykazać się na tym stanowisku, będzie to moje rozdziewiczenie, szybko łapie takie sprawy więc myślę, że nie będzie z tym problemu.

Mimo, że nie spełniam wymagania dotyczącego postów, to mam nadzieję, że nie powinno być z tym dużego problemu, tak jak dzisiaj wspomniałem na zebraniu Administracji, nabijanie pustych postów, które są zbędne i nic nie wnoszą do tematu to nie dla mnie, pomijając dział z przywitaniami, po prostu piszesz siema i masz posta. Obserwowanie forum i co się na nim dzieje to jedno, a wypowiadanie się w tematach na nim to drugie, jestem tym pierwszym typem. 

• Super 2
  • Użytkownik∙

Proste, że TAK

+ogar

+zna się na tym

+bardzo ładne podanie

-wymagania (wiem, że to nadrobisz)

• Użytkownik

Na tak

+wiek

+Ładne podanie 

-Doświadczenie 

-wymagania

• VIP
VIP

Nah, można dać szanse

+ wiek

+ checi

+ podanko

- wymagania

76561197963540280.png

• Junior Admin
Junior Admin

Na Tak

+Podanie ładne malo kto sie tak rozoisuje ;o 

+Wiek

-/+ Staż

- Doświadczenie, ale myślę, że szybko ogarnie 

-/+ kultura xd 

heh1111.png

• Użytkownik

Oczywiście że na TAK

+Ogarnięty

+Podanie napisane bardzo ładnie oraz estetycznie

+Wiek. Oczywiście za nie długo będzie gorącą hot18 :P 

Może jeszcze nie miał owej rangi, ale jak to paczuś załapie o co w tym wszystkim chodzi :D 

• Użytkownik∙

Na tak

+podanie

+wiek

-wymagania

+staż

• Użytkownik

Tak 

Podanie 

Chęć pomocy 

• Użytkownik∙

Jestem za okresem próbnym:

• Aktywny (Chyba)
SErE8z3.png

• Właściciel
Właściciel

Przyjęty na okres próbny. Zgłoś się do J@ żeby ci wyjaśnili co i jak

• Właściciel
Właściciel

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

●● Podanie zostało przyjęte! ●●

EPunsg7.png

Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]