Zasłużony ver;p Opublikowano 18 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Imię: Dawid. Wiek: Blisko osiągnięcia wieku pełnoletności. Ile dziennie możesz poświecić czasu na forum: Trudno to dokładnie oszacować, różnie, zależy od dnia. Zawsze przy sobie mam telefon komórkowy, więc nie będzie problemu z zajmowaniem się forum poza domem, zaś gdy przebywam w mojej rezydencji, jestem w stanie przeglądać forum prawie cały czas. Co chciałbyś zmienić: Co chciałbym zmienić, wszystko prezentuje się w porządku, pewnie nawet nie miałbym takich mocy by coś samodzielnie zmienić, zostałoby tylko podrzucić propozycję "GÓRZE" co oczywiście można zrobić i bez rangi, a jak wiemy chłopaki bardzo się starają, więc każda propozycja, nawet od szarego użytkownika forum zostałaby dokładnie przeanalizowana. W czym chciałbyś pomóc: We wszystkim co leży w roli Moderatora Forum, jednocześnie chciałbym odciążyć obecną ekipę, która się nieco skurczyła, oczywiście nie chodzi mi o to, że sobie nie radzą, skądże, po prostu dodatkowych par rąk do pomocy nigdy zbyt wiele. Dlaczego akurat Ty: Dlaczego ja pytacie, może po prostu w kilku zdaniach opisze siebie dla tych, którzy nie mieli okazji mnie poznać, ranga Moderatora jest rangą kluczową na forum, osoba na randze Moderatora jest dla nas, dla użytkowników forum, dlatego lepiej poznać dokładnie swojego kandydata. Na imię mi Dawid, większość znajomych woli mówić mi Dejf, są przekonani, że brzmi to bardziej egzotycznie co w pewnym stopniu mi się podoba, za mną już 17 niezapomnianych lat, niektóre pamiętam bardziej, niektóre mniej, ale na pewno wszystkie te, które są godne zapamiętania zawsze będą ze mną. Zamieszkuje na moje dość niewielkie miasto Gniezno, czy polecam je zwiedzić? Jeżeli lubicie kościoły to tak, jedyne warte miejsca do zwiedzenia pod względem budownictwa. Niegdyś interesowałem się piłką ręczną, którą trenowałem kilka lat, po kontuzji kolana na dobre pochłonął mnie internet, nie obyło się z przybyciem kilku kilogramów. Samym cs'em interesuję się już od roku 2010 gdzie za małolata chodziło się po kafejkach i obserwowało w co grają starsze chłopaki, bardzo przypadła mi ta gra do gustu, jestem z nią do dnia dzisiejszego. Drugą grą, która podobnie mi przypadła jest Metin, gra która towarzyszyła mi w późniejszym etapie dzieciństwa, mimo, że gram w nią tak długo nadal na wojnie nie potrafię złapać targetu ;-; Co cechuje mój charakter? Myślę, że jest to na pewno bezinteresowność, niemniej ważną cechą jest komunikatywność, potrafię pracować w grupie co mogą zauważyć moi rówieśnicy, którzy przebywają ze mną na co dzień. Czasami potrafię być wybuchowy, po prostu nie daje sobie w kasze dmuchać czy jak to się mówiło, gdy nerwy mi puszczą lubię sobie powyzywać oponenta, dość niekulturalnie XD Ale staram się trzymać te moje nerwy na wodzy. Nie jestem typem osoby, która uważa, że wszystko wie, że wszystko zrobi sama, dla zadowalającego efektu pracy wolę się dopytać kogoś bardziej doświadczonego co jest na rzeczy, nie ukrywam się z tym, nie każdy musi wszystko wiedzieć, ale zawsze można nabyć taką wiedzę gdy tylko się tego chce. Przejdźmy do meritum pytania, myślę że podołałbym na tym stanowisku, jestem osobą godną zaufania czego dowodem mogą być poprzednie serwery Trivora na których sprawowałem x funkcje, raczej żadnych problemów ze mną nie miał. Staż na forum: Konto założone w marcu, bardziej aktywny zacząłem być przy przyłączeniu serwera mixowego. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie, nie miałem jeszcze okazji by wykazać się na tym stanowisku, będzie to moje rozdziewiczenie, szybko łapie takie sprawy więc myślę, że nie będzie z tym problemu. Mimo, że nie spełniam wymagania dotyczącego postów, to mam nadzieję, że nie powinno być z tym dużego problemu, tak jak dzisiaj wspomniałem na zebraniu Administracji, nabijanie pustych postów, które są zbędne i nic nie wnoszą do tematu to nie dla mnie, pomijając dział z przywitaniami, po prostu piszesz siema i masz posta. Obserwowanie forum i co się na nim dzieje to jedno, a wypowiadanie się w tematach na nim to drugie, jestem tym pierwszym typem. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Proste, że TAK +ogar +zna się na tym +bardzo ładne podanie -wymagania (wiem, że to nadrobisz) Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Na tak +wiek +Ładne podanie -Doświadczenie -wymagania Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 18 Lipca 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Nah, można dać szanse + wiek + checi + podanko - wymagania Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Na Tak +Podanie ładne malo kto sie tak rozoisuje ;o +Wiek -/+ Staż - Doświadczenie, ale myślę, że szybko ogarnie -/+ kultura xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 na tak podanie ładne wiek doświadczenie -aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bulaa23 Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Oczywiście że na TAK +Ogarnięty +Podanie napisane bardzo ładnie oraz estetycznie +Wiek. Oczywiście za nie długo będzie gorącą hot18 Może jeszcze nie miał owej rangi, ale jak to paczuś załapie o co w tym wszystkim chodzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 19 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Na tak +podanie +wiek -wymagania +staż Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 19 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Tak Wiek Podanie Chęć pomocy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 19 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Jestem za okresem próbnym: Wiek Podanie Aktywny (Chyba) - Posty Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 19 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 na tak +staż +chęci +doś Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Lipca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Przyjęty na okres próbny. Zgłoś się do J@ żeby ci wyjaśnili co i jak Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Lipca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Podanie zostało przyjęte! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi