Gość Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Nick: jeden ღ Wiek (dokładna data urodzenia): 31.02.2001 Parę słów o sobie: Jestem Dawid. Interesuję się motoryzacją, grami i sportem. Chcesz więcej wiedzieć pytaj śmiało. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: Mniej wiecej 3-4h zalezy od dnia. Czas online na forum: 5d 22h 8m 24s Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Tak Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: Myślę że mógłbym pomoc w pilnowaniu porządku na strefoboxie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 19 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Na tak +Aktywny spamer sb xd +wiek +/-Staż -podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 19 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Jestem na tak! Aktywny na sb + Wiek + Chęć pomocy + Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bulaa23 Opublikowano 19 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Na tak +Aktywny +Wiek +Ogarnięty +Chętny pomóc Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 19 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Na tak +wiek +chęci pomocy +staż -podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 19 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Tak + Aktywny + Chęci + Staż Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 19 Lipca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Jestem za daniem szansy + aktywność + wiek + ciągle go widzę na strefiebox - podanie, nie postarałeś się 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 19 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Przyjmuję na okres próbny jednego tygodnia. Będziemy się Tobie przyglądać, także miej się na baczności Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 19 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Podanie zostało przyjęte! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi