Użytkownik Frosty Opublikowano 19 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Nick: Frosty Imię: Nazywam się Krzysztof. Wiek: Jestem pełnoletni, mam 18 lat. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum jestem od niedawna, ale staram się być jak najczęściej to możliwe. Dostępny jestem 24 na 7 ze względu, że non stop korzystam z telefonu, więc jak mnie nie ma na forum to jestem na FB bądź GG cały czas. Opisz siebie: Jestem człowiekiem spokojny i opanowanym, pomocnym i zaradnym. Nie ma dla mnie sytuacji bez wyjścia, zawsze staram się każdemu pomóc jak umiem i często zapominam o sobie co mnie trochę gubi. Faktem jest to, że uwielbiam pracować w grupie i zawierać nowe znajomości, nawet te internetowe. Mam do siebie dystans i lubię sobie pożartować z różnych sytuacji co mam nadzieje zauważycie. Skromnie mówiąc ma nadzieje, że poznacie mnie z jak najlepszej strony. Dlaczego akurat Ty?: Mam duże doświadczenie, chce pomóc obecnym redaktorom w rozkręceniu działu. Mam nadzieje, że mi się to uda. Doświadczenie: Posiadałem ta rangę wiele razy i nie było ze mną problemów, znam się na rzeczy i wiem jak powinna wyglądać praca redaktora. Tak jak wspomniałem wyżej lubię pracować w grupie co jest wielkim plusem dla pracy redaktora. Wykonuje swoje obowiązki starannie i systematycznie. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Każdy popełnia błędy ja staram się ich robić jak najmniej, mocne 9. Przykładowy wywiad/artykuł: https://strefaskilla.pl/temat/10241-historia-powstania-pi%C5%82ki-r%C4%99cznej/ Kontakt: GG:53968161. Jeśli chce ktoś mojego FB zapraszam na PV. 1 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 19 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Na nie -staż -nikt cie nie zna +podanie daj się poznać i za jakiś miesiąc znów złóż a na pewno będę na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik patrykoson1337` Opublikowano 19 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 niestety na nie: - staż - nikt cię nie zna, posiedź z nami dłużej i wtedy złóż podanie + wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik Husaria Opublikowano 19 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Jestem na TAK defakto sam jestem tutaj od niedawna i moje zdanie może się najmniej liczyć ale myślę że można dać chłopakowi szansę do wykazania się a przecież to przez tą rangę może poznać tutaj wiele osób robiąc z nimi np.: wywiady no i pisać artykuły, może napiszę coś ciekawego o Woodstocku. jakieś przydatne informacje bo z tego co widzę (ale mogę się mylić) brakuje tutaj redaktorów, moim zdaniem chłopak powinien się dostać i wykazać +Podanie +Wiek +Motywacja -Staż (I tak idzie z czasem więc ja przynajmniej nie zwracam zbytnio na to uwagi) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 20 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Ja także na tak: + redaktorów potrzeba + chęci + wiek + artykuł 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bulaa23 Opublikowano 20 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Jestem na tak -Minusem jest to że jesteś nowy i nikt cię nie zna ale to nie jest jakiś duży problem +Chęci +Artykuł +Widać że się na tym znasz +Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 20 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Na tak +wiek +artykul +Zna się +Potrzeba redaktorów Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 20 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Jestem na Tak + Podanie <- Ładnie napisane + Wiek + Chęci <- Cenie to w innych + Powiem szczerze że jest BRAK REDAKTORÓW (xd) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 20 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Jestem na tak +wiek +doświadczenie +ładne podanie -staż Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 20 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Przekonałeś mnie tym podaniem Potrzeba Nam redaktorów, a widzę, że się starasz, masz chęci i coś tam działasz w dziale redakcji Mimo, że jesteś dosyć świeżym użytkownikiem na tym forum to dam Ci szansę na wykazanie się Obgadaj z Dusią na PW co należy robić, żebyś wiedział co tam ogarniać masz itp. Przyjmuję Cię na okres próbny jednego tygodnia. Po tym czasie zobaczymy co dalej.. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 20 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Podanie zostało przyjęte! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi