Użytkownik Kacperek pożeracz odbytów Opublikowano 20 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Twój nick: @Kacperek pożeracz odbytów Nick osoby oskarżonej: @`Fuck it. Powód (opis sytuacji) : typ daje ub jakiemus bolkowi bo go o to na steam poprosil Dowody: https://strefaskilla.pl/temat/10372-odwołanie-się-od-bana/ Miejsce zdarzenia: forum Coś od siebie: nie wiem czy wiecie ale tak byc nie powinno chyba ze o czyms nie wiem No i dodatkowo nawet jeżeli ten kirito był wodogłowiarzem to w sumie dostał perma za ab z winy aimbota. Ściągnął mu bana to sobie wbił na serwer i tak jakby nie ma w tym nic dziwnego XD hur dur prosze o publiczna egzekucje, bardzo nieladne zachowanie @Zmiksowany 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 20 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Wszystko już ogarnięte. Gadałem z @`Fuck it. na TS'ie, dostał konkretny opier*** za tą sytuację. Nie powinno się już to powtórzyć Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 20 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został rozwiązany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi