Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ANTYCZIT#1

GORDON

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick podejrzanego: smajli´'^

SteamID / IP:  Na pewno macie skoro raczej regularnie pyka na waszych serwerach i siedzi na forum;]

Data i godzina: x

Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://www.youtube.com/watch?v=PiVfa-hjmRk

Rozpisanie Dowodów:

0:02 - Zabija w głowę, gdzie celownik nawet na niej nie jest i po zabiciu przechodzi na łeb. Nienaturalne - polecam spowolnić do 0.5/0.25 +b

0:36 - Przeskok za głową - najlepiej widać w spowolnionym 0.25 +b

0:37 - Znów zabicie w głowę, celownik obok głowy, kula nad głową - polecam spowolnić do 0.25 +b

0:39 - Znów zabicie w głowę, celownik na klacie, a kula nad głową po lewej stronie, widać jak trafił w bramę, a mimo to jest zabicie w głowę - polecam spowolnić do 0.25 +b

0:47 - Co do tego trzeciego killa na gali nie jestem pewien, jak dla mnie wygląda jak recoil control system, celownik przez mały smooth powoli, ale nienaturalnie zjeżdża na brzuch - tu normalna prędkość filmu -/+b

0:55 - Najlepsza akcjaXDDDD trzech typów mu wyleciało, więc aim nie wie w którego celować, szejki - w każdej prędkości widać od normalnej i niżej +++++++++b

1:12 - Co do tego też nie jestem pewien, aim ciągnie za typem w dół, ale gdy tt się schował to celownik nagle odskoczył - w każdej prędkości widać od normalnej i niżej -/+b

1:41 - XDDDD głowa z kilometra, do tego przeskok i dopiero celownik na łbie - w normalnej prędkości może i wygląda legit, ale radzę ustawić 0.25 i nagle już tak legit nie wygląda ++++++++b

1:47 - Średnio widać przez montaż, dlatego też tego nie jestem pewien. Ta sama sytuacja co wyżej - celownik po trafieniu z kilometra heda od razu leci za głową, najwidoczniej tak działa ten aim - znów prędkość 0.25 -/+b

1:51 - Ta sama sytuacja. Zabija typa, celownik naturalnie leci w lewo przez recoil i nienaturalnie od razu po zabiciu na głowę - prędkość 0.25 +b

1:53 - Kolejny frag, w 0.25 widać, że celownik jest troszeczkę obok głowy, a mimo to zabicie w łeb - prędkość 0.25 +b

2:06 - Fajne szejki za głową, słabe setty aimbota - prędkość 0.25 +b

2:08 - Pierwszy frag dostaje łeb mimo, że celuje w pachę ctka, który odpalił spadochron. W drugiego mógł fartownie przez recoil, ale nie sądzę patrząc na wcześniejsze akcje - prędkość 0.25 +b

2:14 - To samo co zawsze, strzał obok głowy, mimo to zabija i nienaturalne przejście celownika na łeb - prędkość 0.25 +b

2:18 - XDDDDDD pierwszy farg,celownik kilometr od łba, ale zabicie w głowe jest +++++++b

2:22 - co do tego też nie jestem pewien, bo słabo widać, ale na moje oko kule lecą na poziomie ich klatki, a jakoś łeb wpada, hmmm........ - prędkość 0.25 -/+b Bardziej +b niż -b

Coś od siebie: Typ u was chyba jakoś długo nie jest, więc powinniście być obiektywni, no chyba że szybko się z kimś z administracji/UB zaprzyjaźnił;]

Mogłem w rozpisce pomylić czas o 0.01, ponieważ siedziałem przy tym z godzinkę - Ale taka różnica nie zrobi problemu.

No i oczywiście wiem na czym się pali i jak na razie będzie palić, bo wykrywalne chyba wciąż nie jest.

A jego koledzy mogą sobie darować reakcje "HAHA":-------D

(=|ASTER|=) miał być następny, ale widzę, że już zbanowany;--(((

• Lubię to! 1
  • Ha ha 5
  • Użytkownik∙
2 minuty temu, smajli´'^ napisał:

https://www.youtube.com/watch?v=iqmGpcUhfCk Tutaj tez bys powiedzial ze nienaturalne przeskoki? XD pozdro placz dalej (nie zwracajcie uwage na audio pls)

Po co ty mi wysyłasz jakieś akcje skoro rozpisałem Ci jeden konkretny filmik, wybronić się próbujesz?

Rozpisałem Ci film, który jest cały spalony, więc płaczesz to jedynie tutaj ty;--p 

• Użytkownik

0:02 no i co w tym dziwnego? wybiega strzela przeciwnik dostał headshota b-

0:36 i gdzie ty tam widzisz przeskok XD? b-

0:39 -  z tego co widze, to pierwszy strzał był nawet nie celny XD b-

0:43/44 no i co ty widzisz tutaj? wychodzi z gali, a to juz nie jego wina, że pod celownik mu wleciały dwie osoby b-

0;46 - no ja nie wiem gdzie ty widzisz tego aima, skoro on wychodzi z gali, i celuje mu w klatke piersiową, aim /  triger to raczej by mu namierzył to prosto na głowe b-

0;54 - pierwszy strzał niecelny .. b-

0:57 - normalna akcja .. b-

1:11 chłop mu centralnie wleciał w celownik... b-

1:41 - wychodzi z gali, zauważa przeciwnika ... strzela do niego.. oddaje kilka strzałów niecelnych .. i gdzie ty widzisz przeskok? b-

2:06 no tak masz racje w stu procentach, nie ważne, że zginą w tym momencie b-

2:09 no masz racje, najpierw celował w CT  ze spadochronem, drugi podszedł pod celownik b-

2:17 moge się domyślać, ze wychodzi z respa, i chce iść galą, gdy jest przy gali najpierw ogląda się na lewo wchodzi w gale, zauważa dwóch przeciwników, który są odwróceni do niego PLECAMI, postanowił to wykorzystać zabija ich co tu dziwnego? b-

2:22 NO TUTAJ TO MASZ RACJE W ZUPEŁNOŚCI XD, nie ważne, że jeden dostał głowe, drugiemu strzelał w nogi.. Jakby posiadał aima  nie sądzisz, że temu co strzelił banie, cheaty by od razu namierzyły  w głowe? a drugi TT został zabity w nogi.

czysto. 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2

k5yrzaH.png

JU7AcyU.png

• Użytkownik∙
5 godzin temu, Hitarii napisał:

0:02 no i co w tym dziwnego? wybiega strzela przeciwnik dostał headshota b-

0:36 i gdzie ty tam widzisz przeskok XD? b-

0:39 -  z tego co widze, to pierwszy strzał był nawet nie celny XD b-

0:43/44 no i co ty widzisz tutaj? wychodzi z gali, a to juz nie jego wina, że pod celownik mu wleciały dwie osoby b-

0;46 - no ja nie wiem gdzie ty widzisz tego aima, skoro on wychodzi z gali, i celuje mu w klatke piersiową, aim /  triger to raczej by mu namierzył to prosto na głowe b-

0;54 - pierwszy strzał niecelny .. b-

0:57 - normalna akcja .. b-

1:11 chłop mu centralnie wleciał w celownik... b-

1:41 - wychodzi z gali, zauważa przeciwnika ... strzela do niego.. oddaje kilka strzałów niecelnych .. i gdzie ty widzisz przeskok? b-

2:06 no tak masz racje w stu procentach, nie ważne, że zginą w tym momencie b-

2:09 no masz racje, najpierw celował w CT  ze spadochronem, drugi podszedł pod celownik b-

2:17 moge się domyślać, ze wychodzi z respa, i chce iść galą, gdy jest przy gali najpierw ogląda się na lewo wchodzi w gale, zauważa dwóch przeciwników, który są odwróceni do niego PLECAMI, postanowił to wykorzystać zabija ich co tu dziwnego? b-

2:22 NO TUTAJ TO MASZ RACJE W ZUPEŁNOŚCI XD, nie ważne, że jeden dostał głowe, drugiemu strzelał w nogi.. Jakby posiadał aima/triggera nie sądzisz, że temu co strzelił banie, cheaty by od razu namierzyły  w głowe? a drugi TT został zabity w nogi.

czysto. 

Nie rozpisałeś tego co podałem, dodatkowo, niezły UB

• Użytkownik∙

Typ gra na perfect silent z hpp 4.0, który działa jak zwykły silent, ale bez przeskoków i szejków, ustawił za duży fov, dlatego trafia wtedy kiedy nie powinien 

Hpp hack 4.0 to ruski multihack kodowany przez rosjan, który jest dostępny na internecie nawet za darmo i chyba do teraz jest niewykrywalny na steamie;]

A ty jako UBTeam masz obowiązek zobaczyć i napisać kontr rozpiskę WSZYSTKIEGO co podałem.

• Lubię to! 3
  • Ha ha 4
  • Wow! 1
  • Użytkownik∙

Podam swoją ocene jakoś po 20, wybaczcie, w pracy jestem.

Powiem w skrócie, rozpisywanie tego demka nie ma sensu,
Naweet , jeśli smajli miałby coś przy nagrywaniu tego jakby pova na youtuba, to i  tak się nie dowieemy, mogą to być płynne ruchy myszką, lub po prostu wspomagacz, nie ma sensu tego rozpisywać, pozdrawiam.
@Smuszinio@Zmiksowany
Mogę zostawić tak tą sytuację, i zamknąć temeat, bo jakby to powiedzieć, jest zbędny? 

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙
2 godziny temu, `Fuck it. napisał:

Podam swoją ocene jakoś po 20, wybaczcie, w pracy jestem.

Powiem w skrócie, rozpisywanie tego demka nie ma sensu,
Naweet , jeśli smajli miałby coś przy nagrywaniu tego jakby pova na youtuba, to i  tak się nie dowieemy, mogą to być płynne ruchy myszką, lub po prostu wspomagacz, nie ma sensu tego rozpisywać, pozdrawiam.
@Smuszinio@Zmiksowany
Mogę zostawić tak tą sytuację, i zamknąć temeat, bo jakby to powiedzieć, jest zbędny? 

No taa, a tam gdzie dałem ++++++++++b to jest czystoXD

Musiał najpierw nagrać demko pov, a później to pov programem do nagrywania, żeby jakość była dobra, nie robi różnicy filmik na yt czy zwykłe pov w demku, bo to jest to samo, a spalone akcje tak czy siak są;]

• Lubię to! 1
  • Hitarii zablokował(a) ten temat
  • Zasłużony

0:02 -> zwykła pestunia, nawet na 1/4 wygląda normalnie :] -b mordeczko gra ma 19 lat, nie licz na zajebistą reakcję na każdy strzał/każda banię .. :DD
0:36 -> celownik na głowie elUwa -b
0:37 -> to samo co up -b zwykłe głowy;d
0:39 -> iii dalej to samo -b
0:47 -> jak dla mnie zwykłe fragiiiii -b
0:55 -> tutaj najwyżej mogę dać +b za to, że przy pierwszej serii celując w pierwszego enemy, celownik śmiga na drugiego (tego po prawej) 
1:12 -> -/+b
1:41 -> też takie -/+b bo raz też takie coś mocno podobnego odwaliłem :DD
1:47 -> -/+b lekko w stronę +b
1:51 -> też dosyć dziwna akcja, zabija, leci w lewo i oood razu w prawo ucieka -/+b z naciskiem na +b
1:53 -> takie średnie to, w stronę -b
2:06 -> -/+b
2:08 -> też takie jakieś nie takie, zwykłe fragsony i tyle;v -b
2:14 -> prędkość 0.5 -> takie -/+b z lekkim naciskiem na +b ;v
2:18 -> dosyć dziwna akcja, raczej w stronę +b  gdzie strzał, a gdzie głowa ;v [ KLIK ]
2:22 -> stawiałbym na rozrzut;p raczej na -b ;d 

Z werdyktem końcowym jeszcze się wstrzymam, ale jakoś mam wrażenie, że kolega czymś się wspomaga;p Widziałem kilka fotek gdzie coś tam Ciebie złapałoooo, że coś tam miałeś nie tak z kontem.. :D także też spory znak zapytania;p  Na dniach pojawi się werdykt ;)  

Aaaale jednocześnie patrząc na to z drugiej strony: rozpisywać demko z "JUTUBA"? :V pierwsze widzę;s Mimo wszystko następnym razem prosiłbym o HLTV/POV'a :P 

Proszę uzbroić się w cierpliwość :DD 

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

0:02 - zwykły tap / -b
0:36 - teeż nic nadzwyczajnego / -b
0:38 - jest malutki przeskoczek, / +b
0:47 - nic / -b
0:55 - xddd / +b
1:12 - nic / -b
1:41 - raczeej mogl to być flick / +/-b
1:47 - hmm, nie wypowiem sie , rowniez mogl to byc flick,  - +/-b
1:51 - zwykly tap / -b
1:53 - również nic/ -b
2:06 - również podchodzace pod +b :)
2:08 - nic / -b
2:14 - ostro, ladnie ladnie / +b
2:18 - raczej nic / -b
2:22 - zwykle full auto / -b

• Użytkownik∙
  • 0.02 - Nic nadzwyczajnego, normalna głowa. -b
  • 0.36 / 38 - Tak masz rację oglądnijmy filmik sklejony przez dwa programy na YT w prędkości 0.25. Gdzie Ty tu widzisz przeskoki ? dla Mnie wygląda to na zwykły ruch / zwykłe ruchy myszką. Nic tutaj też nadzwyczajnego nie ma. -b
  • 0.47 - Nothing. -b
  • 1.41 - Bardziej bym powiedział, że jest to flick a nie jakiś przeskok (co do przeskoków niżej coś Ci napiszę z Twoich wniosków). -b 
  • 1.47 - Masz czasówkę która idealnie pokazuje nieziemski montaż przez dwa programy. Zwykły flick / szybki ruch myszką nic nadzwyczajnego. -b 
  • 1.51 / 53 - Jak dla Mnie nie ma tu nic nadzwyczajnego za co mógłbym dać +b  wylatuje i strzela. -b
  • 2.06 - Tutaj jestem naciągnąć pod -/+b za te "szejki" 
  • 2.08 - Zwykły wjazd na full auto -b
  • 2.14 - Dla Mnie zwykła głowa też nic nadzwyczajnego -b
  • 2.18 - Tutaj też mógłbym to co najwyżej podciągnąć pod -/+b 
  • 2.22 - Zwykłe full auto -b

Oto moja rozpiska, jak na moje nic ciekawego na tym filmiku z JUTUBA nie ma oprócz zlepienia przez dwa programy syfu. Jak już kogoś próbujesz spalić to zrób to tak jak wypada nagraj pov'a (bo z tego co widzę to coś tam pojęcia na temat owy masz więc powinieneś wiedzieć że hltv to syf a filmiki z yt to jeszcze gorszy zlepek niż hltv). Więc poświęć troszkę czasu wejdź na serwer i nagraj pov'a i rozpisz. 

No i oczywiście wiem na czym się pali i jak na razie będzie palić, bo wykrywalne chyba wciąż nie jest. -> Typ gra na perfect silent z hpp 4.0, który działa jak zwykły silent, ale bez przeskoków i szejków, ustawił za duży fov, dlatego trafia wtedy kiedy nie powinien  ---> Są to Twoje odpowiedzi szkoda, że ac łapie tego syfka. Jeśli już kogoś osądzasz o granie na przeżartym od roku na tej sieci haxie to weź pod uwagę, że hpp 4.0 jest zablokowane. 

W rozpiskach napisałeś PRZESKOKI a tu się znowu gubisz -> Typ gra na perfect silent z hpp 4.0, który działa jak zwykły silent, ale bez przeskoków i szejków, ustawił za duży fov, dlatego trafia wtedy kiedy nie powinien

• Dla Mnie na filmiku nie ma nic ciekawego tak jak już pisałem wyżej, nie wziąłem pewnych czasówek też pod uwagę ponieważ nie są to czasówki z naszej sieci więc Mnie to nie interesuje czy ktoś się gdzieś pali. Spalenie Go na tym filmiku było by takie meh bo pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją gdzie ktoś bierze śmieszny filmik z yt i rozpisuje. Jeśli masz zamiar kogoś spalić to zrób to tak jak należy nagrywając pov'a a nie podsyłając zlepek "dobrych" akcji z filmiku. Tyle.  
  • Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 1

4HUDjqm.png

• Użytkownik∙

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

●● Cziter został niezbanowany! ●●

Xe2vGYC.png

Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie.

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]