Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #29 Zmiksowany.

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

aBNJBCG.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem".

Dziś na naszym celowniku znalazł się Właściciel sieci @Zmiksowany

Zapytałam kilka osób co o nim sądzą i oto ich opinie ----->

Anonim Użytkownika nr. 1: --->  Hej myślę, że jest spoko ziomkiem, miałem przyjemność z nim trochę pogadać, jest bardzo pomocny dla innych graczy i wydaje się naprawdę spoko.

Anonim Użytkownika nr. 2: --->  Największy przystojniak na sieci! Miły, pomocny i kochaniutki! :* 

Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Bardzo poważny człowiek. 

Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Spoko ziomek ma dystans do siebie :D 

Anonim Użytkownika nr. 5: --->  Idk, płaczek w chuuy, a tak serio to spoczi morda ;z

Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Jest w porządku, można się z nim dogadać, najlepszy właściciel. 

Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Sprawuje się jako właściciel sieci i jest/był najlepszym UBT, widać było, że zna się na tym co robi.

Anonim Użytkownika nr. 8: ---> Posiada poczucie humoru, śmieszek, za szybko się wkurza na coś/kogoś i musi to poprawić oraz wziąłby się do roboty na sieci  :D 

Anonim Użytkownika nr. 9: --->  Zmiksuś to wyrozumiała i pomocna osóbka. Naprawdę warta uwagi;)! Swoją drogą jest bardzo sympatyczny, a to również ważne :) 

Anonim Użytkownika nr. 10: ---> Prawidłowa osoba na prawidłowym stanowisku :DD Zajebista osoba, pozytywnie nastawiona na wiele rzeczy:D Raczej jest bezstronny  :D Ogromne doświadczenie, jeśli chodzi o UBT :DD  

Anonim Użytkownika nr. 11: ---> Spoko osoba, można pogadać, pośmiać się razem na teamspeaku :D Jeżeli ktoś ma jakiś problem dotyczący sieci czy serwera, z góry zapraszam do Zmiksowanego, mega pomocny.

Anonim Użytkownika nr. 12: ---> Spoko ziomeczek, boci na dd2 ;P Dobrze wykonuje swoje obowiązki.

Anonim Użytkownika nr. 13: ---> Moim zdaniem zaangażowana i odpowiedzialna osoba na swoim stanowisku. Po dużych zmianach i sytuacjach w ostatnim miesiącu potrafi zadbać o forum oraz użytkowników. Zaufana i bardzo obiektywna osoba.

Anonim Użytkownika nr. 14: --->Rozmawiać z nim nie rozmawiałam, ale z tego, co z nim grałam wydaje się całkiem w porządku osobą, nigdy nie słyszałam, żeby się unosił czy coś w tym stylu, myślę, że w porządku chłopak :D 

Anonim Użytkownika nr. 15: ---> Co mogę powiedzieć o nim, jest właścicielem dobro rozwijającej się sieci, jest właścicielem serwera dd#1 i dd#2, pewnie dużo się stara, by ogarnąć to jak najlepiej ;) Jest lubiany przez ludzi na forum, jak i szanowany ;) 

Anonim Użytkownika nr. 16: ---> Spoko ziomek widać, że się stara. Fajnie się z nim gada/pisze. Zawsze pomocny.

Anonim Użytkownika nr. 17: ---> Osobiście to nie znam...wymieniłem z nim parę zdań na pw. odnośnie sprawy, która załatwił... Myślę, że jest ok, skoro Trivor wziął go na wspólnika.

Anonim Użytkownika nr. 18: ---> Jest spoczko, ogarnia siec. Troszkę się kiedyś społem na ts, o Svip'a, bo nie wiedziałem, co było grane.

Anonim Użytkownika nr. 19: ---> Co ja bym mógł o nim powiedzieć :D Hmm, spoko mordzia, ma poczucie humoru, gadane też niczemu sobie, pomocny, można liczyć na niego jak trzeba, chętny do szybkiego banowania xD

Anonim Użytkownika nr. 20: ---> No co mam powiedzieć, zasysa na mixach, czasem wydaje się groźny, jakby chciał mnie zabić, ale tak to spoczko mordencja.

Zostawię wizytówkę.

******* & ******* enterteiment gwalty na zlecenie

Anonim Użytkownika nr. 21: --->Kocham go, chciałbym z nim wziąć ślub oraz pojechać z nim na Florydę.

Anonim Użytkownika nr. 22: ---> Człowiek tajemniczy, czasami zwariowany jakby cały czas palił zioło, ciężko go wyczuć, ma mało cierpliwości, jak czegoś nie wie, to nie odpisuje, zamiast napisać, że czegoś nie potrafi ogarnąć :) 

Anonim Użytkownika nr. 23: ---> No wczoraj pomógł mi naprawić csa i ogólnie taki przyjemny głos ma idzie się z nim dogadać, spox ziomek jest.

Anonim Użytkownika nr. 24: ---> Gadałem z nim parę razy na serwerze głosowym, ma duży dystans, łatwo jest złapać z nim wspólny kontakt. 

• Lubię to! 2
  • Super 5

heh1111.png

• Użytkownik

Bardzo fajnie wyszło! 

+ Dla ciebie @Dusia 

• Lubię to! 1
  • Użytkowniczka

Nadajesz się do tego ;) +

• Lubię to! 1

98308042090228729987.png

• Użytkownik∙

Każdej "anonimowej" osóbce dziękuję za tak miłe wyrażenie opinij na mój temat. <3<3 

• Lubię to! 3

4HUDjqm.png

• VIP
VIP

Gut Gut 

Leci +

76561197963540280.png

• Użytkownik∙

Dobra robota 

• Użytkownik∙

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

●● Temat został zamknięty! ●●

iGWDIJ7.png

Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]