Użytkownik cykcykcykbum Opublikowano 20 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Nie wiem o co chodzi ,ale wygląda na to ,że ktoś grał na moim ip. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : LIZMIJAJA [AMXBans] Powod : ' Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 879124378 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 88.156.134.20 ' [AMXBans] ======================================== Na wycinku z konsoli nie mój nick ,nikt inny z komputera nie korzysta i już któryś raz mam taką sytuację.Może ktoś mi wyjaśnić jak to jest możliwe,że dostaje bana za kogoś a ten ktoś gra na moim ip? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 20 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Jeżeli posiadasz zmienne IP sproboj zresetować router, i daj znać czy pomogło. Odnośnik do komentarza
Użytkownik cykcykcykbum Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Nie niestety nie pomoglo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 20 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 @Zmiksowany @Smuszinio Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 21 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @cykcykcykbum, problem rozwiązany? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 22 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Cziter został zbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi