Użytkownik xOker Opublikowano 15 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Każdy komuś kiedyś dawał ksywkę, przezwisko, od charakteru, nazwiska, czy też innych rzeczy. Jako sieć jesteśmy 'jedną wielką rodziną', więc może popróbujemy? nadajemy ksywkę osobie wyżej i uzasadnienie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dwulicus Opublikowano 15 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 dziwne to może będzie dla was haha @xOker dla ciebie mam ksywkę "Reklamatyw" Uzasadnienie : Tak mi się wzięło od tego, że jesteś promotorem i dużo reklamowałeś naszą sieć za co oczywiście szacunek. Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xOker Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Spoko, spoko @Pompatybilny, pierwszy raz jak uwidziałem twój nick to pomyślałem jedną rzecz - kompatybilny. Może to prawda, bo dopasowywujesz się do każdej sytuacji i możesz działać z innymi ludźmi w jednym celu 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 15 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 NieZnany, bo jest "świerzakiem" na forum. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dwulicus Opublikowano 15 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 "Plujek" hahaha Bo zawsze jak cie zabije to piszesz TFU i wychodzisz z serwera 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik haxen Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Alkoholikos 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zadymiarz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik haxen Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Koks Only AWP. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kładę ósemkę na boku Opublikowano 13 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 /rs master Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi