Użytkownik deks Opublikowano 21 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Nick z CS: WYKWALIFIKOWANY PLEJER Z AB [t]Admin banujący:spalony petSerwer:[Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2)Data zdarzenia:21. lip 2019 - 21:46:27Opis sytuacji: Normalna gra, po czym ban z dopiskiem"juz se pograles nsik ,P elo" co to ma być? jaki jest powód bana? bo nie rozumiem zbytnio.Ze ktos ma NSa to jest gorszy czy co? i jeszcze te "juz se pograles" . Nie wiem co takiego niedozwolonego zrobilem, więc prosze o jak najszybsze wyjaśnienie tego powodu bana bo nie toleruje takiego czegoś Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ):http://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3489Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'juz se pograles nsik ,P elo' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanently' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_1:0:2001942510' [AMXBans] Twoje IP: '83.26.232.140' [AMXBans] ======================================= PS. jeśli te "już se pograłeś" mialo znaczyć "czitujesz" to prosze o rozpiske demka. Z fartem Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 21 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 https://www20.zippyshare.com/v/4oz3Lokh/file.html Nawet rozpisywac nie będę, latasz synku na autobh, jeszcze do tego wręcz wylatujesz na model, żegnam 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 21 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @`Fuck it. Odnośnik do komentarza
Użytkownik deks Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 jakie autobh człowieku? i ty w ubteam jesteś? hahahahahah jaja se robicie chyba... jak nie umiesz skakać na scroolu to przykro mi ale nie gadaj innemu ze lata na autobh bo to śmieszne jest Jeszcze jedno co na tym demku widać? bo nie wiem o co chodzi.Normalne akcje typowe na gracza, nie gram w to od wczoraj, znam mape nawet lepiej niz ty.Bede edytowac post zeby nie spamować. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 21 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 6:15/16 - BH.. 6:59 - BH.. 7:02 - BH 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik deks Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 widać właśnie jak wygląda traktowanie gracza przez osoby które są z administracji i myślą że są kimś lepszym i muszą zawsze mieć racje. Lepiej idźcie sie douczyć bo wiedze macie słabą jak widać. Nawet bym z wami nie walczył jakbym grał na autoBH to raz a dwa ze na tym serwerze gram juz jakiś czas i nagle jakiś koleś stwierdził że auto BH mam, no śmiech na sali sory chłopacy. i tak co bym nie napisał to wy będziecie mieć racje a nie ja czekam aż jakiś normalny człowiek oglądnie te demko i przemyśli wszystko zanim osądzi kogoś że ktoś lata na jakiś gównie. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 22 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Ten temat nie dawał, mi spokoju, postanowiłem ogarnąć to demko, jeszcze raz, zbindowalem scrola, faktycznie można zrobić takie BH, bez skryptów. Dla mnie czysto, jeżeli chodzi o BH. @Smuszinio, czekam na decyzję. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 22 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Przepraszam bardzo,że był to zwykły ban na bh, obczailem hltv, całej Twojej gry, i dobrze,że nazwałem Cię "Typowym nsem" bo nawet setów ustawić nie umiesz... Proszę bardzo, to dla Cieebie https://www88.zippyshare.com/v/gfbJD0Yi/file.html 2:12-14 / ładne masz locki na model, full auto ładnie, ale przy 1-2 widać tego locka na modelu misiaku / +b 2:34 - jednak to autobh bardzo ladnie widać 2:54 - XD ladny skok / +b jak dla mnie 4:12-4:21 - jednak caly czas to autobh 6:52 - mniam nawet niee w model ;D a glowka siada +b 7:14 - no tutaj też takie piękniutkie +b 7:22 - lock @Hitarii @Smuszinio Coś dla Was, pozdrawiam... 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 2.12 - Jak dla Mnie nic nadzwyczajnego na zlagowanym hltv. -b 2.34 - Możliwa rolka -/+b 2.54 - -b 4.12 - Możliwa rolka -/+b 6.52 - Nic konkretnego -b 7.14 - -b 7.22 - hltv -/+b Jak dla Mnie nic szczególnego gracz nie gra za co można by było go spalić a zwłaszcza na tym hltv. Następnym razem poproszę o pov'a. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został odbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi