Użytkownik∙ sxNNNNNNNNNNNNN Opublikowano 22 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Nick podejrzanego: DINOSOWER! LOLYOU1337 SteamID / IP: iż nie miał ani steam ani nic nie mogłem nawet jego Ip wziąść Data i godzina: teraz Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://www50.zippyshare.com/v/E7kGal2I/file.html Rozpisanie Dowodów: nie ma po co rozpisywać:D Coś od siebie: no co AIM I TYLE Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 22 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Nie mogę zbanować gracza, ponieważ nie podałeś jeego ip/steamID... Demko jak najbardziej spalone, gracz na aimie, ale póki co nie mam jak nadać mu tego bana. Jeeśli zgłaszasz osobę, staraj się wpisać w konsole "status" Tam wyskoczy coś w stylu "Valve 1:012381237" lub "Steam 1_0 na nsie.." Jak zdobędziesz, proszę o dostarczenie ip lub SID na priv, lub na steam, zamykam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 22 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Cziter został niezbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 22 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 @@Edit Dodaje VALVE_1:0:1102928052 Gdy tylko bans zacznie działać, otrzyma bana. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 22 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Cziter został zbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi