Użytkownik hejdzi. Opublikowano 22 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Witam. Ostatnio podczas gry zauważyłem,że na serwerze gra dwóch panów którzy korzystają w nickach z symboli. Na samym początku były widoczne bądź były inne. W dniu wczorajszym zauważyłem ze w amxmodmenu tez nie da się ich rozróżnić. W tym momencie gdy nie mogę ich rozróżnić mam 50% na to że dobrze go zbanuje. Wiec wychodzę z taką propozycją aby takich graczy upominać aby nie korzystali z takich nicków za pomocą kicków bądź upomnień na say. Gdy dany gracz nie dostosuje się do tego po paru upomnieniach ban na 5 min za utrudnienie pracy admina. Proszę o wypowiedzenie się adminów serwera czy im też to przeszkadza oraz rozpatrzenie tego przez administrację oraz opiekunów serwera. screen jak to wyglada 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 22 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Miałem poruszyć ten temat, jest to utrudnienie dla Adminów, szczególnie że te osoby, które nie mają nicku, nie zachowują się celujaco, tylko o ich kulturze można byloby dużo mówić, gdy admin chce zbanować takiego gracza nie ma 100% pewności że zbanuje właściwego osobnika, dlatego proszę Adminów jeżeli zauważa takie osoby z takimi nickami, najpierw wykickowac z serwera z powodem zmień nick, jeżeli to nie pomoże, proszę nadać bana na 5 min. Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 22 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Propozycja została przyjęta! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi