Użytkownik∙ Deys Opublikowano 22 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Dlaczego cię kocham???? ??. Czy to tak trudno zrozumieć dlaczego.... No bo jesteś kimś ważnym dla mnie, kimś co mnie rozumie, dla kogo mogę o wszystkim powiedzieć. Jesteś mym życiem mym oddechem na każdy dzień roku. Każdy dzień trwa dłużej niż godzina... Każdy sens zdania tego jest do dupy taki jak ja lecz powiem Ci jedno kochana pamiętaj że miłość zostanie ta sama. ❤ Autor : OxyMen2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 22 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Jak ty poeta chyba wariacie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 22 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 To piękne 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 23 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 To jest..wzruszające a zarazem piękne 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 23 Lipca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Popłakałem się 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 I love Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został rozwiązany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi