Użytkownik momo12 Opublikowano 15 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Imię: Jakub Wiek: 15 lat Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem : Chciałbym zostać Opiekunem dla tego ponieważ szukam swojego miejsca na serverach JB i myślę ze tu bym mógł się sprawdzić jako opiekun. Jakiego servera chciałbyś zostać Opiekunem: Chciałbym zostać Opiekunem servera JB. Dlaczego akurat tego servera : Ponieważ na JB gram już jakieś 2 lata (może 3) i bardzo mi się spodobał ten serverek . Czy byłeś kiedyś Opiekunem : Niestety jeszcze nie byłem i chciałbym się sprawdzić w tej roli . Znajomość amxx i panelu : amxx ; 9/10 a panelu 8/10 Wsparcie finansowe : Na chwile obecną nie ponieważ remontuje pokój i kupuje nowego komputera żeby lepiej móc grać/*(i pomagać innym jakbym się dostał na stanowisko Opiekuna) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 15 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Na Nie - Nie masz admina na serwerze - Nie wieże w znaj, AMXX i panelu - Staż Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 15 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 @Rybson Też mam 15 lat i tez znam tak dobrze amxx więc? Co do podania to jestem na nie - Staż - Podanie napisane na kolanie - Składka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 15 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi