Użytkownik ProniX Posted July 15, 2018 Użytkownik Share Posted July 15, 2018 Imię: Mirek Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Widzę że trochę się nazbierało cheaterów na serwerze więc chciałem pomóc włascicielowi serwera Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only DD2 #2 Dlaczego akurat tego serwera: Bo mi się bardzo spodobał serwer i zamierzam dalej na nim grać Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak byłem Znajomość amxx i panelu (0-10): takie srednie 6/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Mam na imię Mirek mam 18 lat, chodzę do 3 klasy zawodówki, Lubię uprawiać sport i grać w Gry Komputerowe. Lubie poznawać nowych ludzi dobrze się z nimi dogaduje znajdziemy jakiś wspólny język, może i jakieś zainteresowania i uwielbiam słuchać muzykę. 1 Link to comment
Rybson Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 Na Nie - Staż na forum - Podanie pisane na kolanie 1 Link to comment
Marves Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 OP + Pomoc finansowa - Amxx + Wiek 1 Link to comment
Użytkownik Dwulicus Posted July 15, 2018 Użytkownik Share Posted July 15, 2018 NEUTRALNY + Pomoc finansowa +amxx ( Każdy kiedyś zacznał i musiał się czegoś douczyć- wierzę w ciebie) - Podanie 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted July 15, 2018 cannabis Share Posted July 15, 2018 Na NIE Podanie nie przekonuje +- pomoc finansowa -Jeżeli chcesz tylko pomagać w łapaniu cziterów to raczej podanie na admina nie opiekuna +-wiek 1 Link to comment
Recommended Posts