Użytkownik ProniX Opublikowano 15 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Imię: Mirek Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Widzę że trochę się nazbierało cheaterów na serwerze więc chciałem pomóc włascicielowi serwera Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only DD2 #2 Dlaczego akurat tego serwera: Bo mi się bardzo spodobał serwer i zamierzam dalej na nim grać Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak byłem Znajomość amxx i panelu (0-10): takie srednie 6/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Mam na imię Mirek mam 18 lat, chodzę do 3 klasy zawodówki, Lubię uprawiać sport i grać w Gry Komputerowe. Lubie poznawać nowych ludzi dobrze się z nimi dogaduje znajdziemy jakiś wspólny język, może i jakieś zainteresowania i uwielbiam słuchać muzykę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 15 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Na Nie - Staż na forum - Podanie pisane na kolanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 15 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 OP + Pomoc finansowa - Amxx + Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dwulicus Opublikowano 15 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 NEUTRALNY + Pomoc finansowa +amxx ( Każdy kiedyś zacznał i musiał się czegoś douczyć- wierzę w ciebie) - Podanie 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 15 Lipca 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Na NIE Podanie nie przekonuje +- pomoc finansowa -Jeżeli chcesz tylko pomagać w łapaniu cziterów to raczej podanie na admina nie opiekuna +-wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 16 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi