Użytkownik hejdzi. Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Witam. Czesto w robocie mi się nudzi i przeglądam forum,amxbansa i jakie bany ktos nadawał i dzisiaj ujrzałem takiego bana : http://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3524 Hmmm nasz klanowicz pali się u nas na serwerkach ? Proszę o wyjaśnienia @darealsadboi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 @`Fuck it., @;ddd wy jesteście opiekunami klanu, co sądzicie? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Ah,ah,ah... ten problem z hpp..... Jeśli wrzucisz raz seciki do appdata, tak się dzieje.... Powiedziałem już klanowiczowi,co zrobić, i to hpp zniknie, ufam graczowi i znam jego grę, na pewno się nie pali..@darealsadboi zrób to co Ci pisałem, i będzie dobrze... 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hejdzi. Opublikowano 24 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Jeżeli to prawda to zamykamy temat i UB... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został rozwiązany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi