Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 1 Wraca mąż wieczorem z pracy i pyta żonę: - Mamy może coś smacznego na kolację? Żona ociera się o niego rozkosznie i pyta: - Mogę być ja? - Wiesz, że nie mogę tłustego, kochanie... 2 Jeden facet miał dwa psy. Jednego nazwał Kultura drugiego Zamknij się. Wchodzi do sklepu, Kulturę pozostawił za drzwiami z kolei do sklepu wszedł z Zamknij się. Ekspedientka mówi: - Och! Jaki śliczny piesek! Jak się wabi? - Zamknij się. - Gdzie pańska kultura? - Za drzwiami. 3 Facet baraszkuje w łóżku z piękna blondynką. Nagle dziewczyna pyta: - Ale nie masz AIDS, co? - Oczywiście, że nie! - Dzięki Bogu! Nie chciałabym znowu tego złapać. 4 Żona wróciła do domu z kliniki chirurgi plastycznej. - Jak ci się podobam? Mąż przygląda się jej uważnie i mówi: - Zrobili co mogli. 5 Córka do matki : - Mamo ! Co to jest impotencja ? - Hmm... Widzisz... to jest tak, jak byś grała w bierki ugotowanym makaronem . Myślę że komuś poprawiłam humorek 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Dobre, dobre! (+) za chęci Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został rozwiązany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi