Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Hejo Chciałabym zaproponować na serwer Only DD2#2 pewną piosenkę która by leciała po podłożeniu bomby. Chodzi mi bardziej o refren tej piosenki Napiszcie co o tym sądzicie Myślę że jest to fajny pomysł 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Głupi pomysł gdyż ludzie się skupiają na rozbrojeniu paki myślą gdzie tt/ct wyjdzie itp grają na słuch aa nie bd szli do paki i nw,,, i będą tańczyli ;v nie bez powodu rsy po wygranej rundzie którejś drużyny grają tylko 15 sek. (plus nie było by słychać też pikania paki,, niektórzy słuchają po pikaniu za ile wybuchnie) @Meluś to samo bez sensu czy od razu podłożą czy jest 10 sek do wybuchu,, +są rsy po wygranej rundzie,, nałożyło by się to ze sobą.. @Meluś Taa a potem banuj graczy za nie wykonywanie celów mapy,, bo sie dziwic ze do paki nie beda chcieli iść,, jak muzyka gra i nie slychac kto gdzie biegnie itp itp ;d (zbędne rozkojarzenie i duza przewaga dla tt) +za bardzo "naćkane" tymi piosenkami by było,,, leci ta od bomby 10-7 sek potem nagle zmiana na wgl inna piosenke za wygranie rudny kolejne 15 sek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 24 Lipca 2019 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 1 minutę temu, Meluś napisał: Chodzi ci o to, że jak podłożysz bombę i cały czas leci, czy jak zostanie 10 sekund do wybuchu? Jak zostanie 10 sekund do wybuchu Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Jak dla mnie można wprowadzić, zawsze to coś nowego na serwerze i nie będzie grało całe 35 sekund, tylko jak zostaną te sekundy ostatnie np. między 7 a 10. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Zbędna dezorientacja gracza, jestem na niee. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ WojtaZ Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Jak dla mnie na Nie.Nie którzy grają na słuch paki. Idziesz midem 1v1 i zamiast słyszeć pake,to będziesz tanczył XD. Zbędne jak dla mnie. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 24 Lipca 2019 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 @WojtaZ Większość osób zwraca uwagę na czas który jest podany za ile bomba wybuchnie, nic nie stoi na przeszkodzie żeby ta piosenka była jeśli będzie 10 sekund do wybuchy. Przesłuchaj refrenu piosenki Wątpię żeby to była piosenka do tańczenia, a jeśli nawet ktoś będzie tańczył jakimś tam sposobem i nie będzie wykonywał celi, może otrzymać bana. Z drugiej strony ta piosenka nawet informuje o tym, że zaraz będzie eksplozja i wybuchnie bomba Odnośnik do komentarza
Użytkownik hejdzi. Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Masz czas napisany na hudzie wiec nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Merwin Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 A ja jestem na TAK dzięki temu gra będzie ciekawsza . Co Do waszych argumentów @Dusia i @WojtaZ ja sam gram na słuch i tym bardziej kieruję się podczas szukania paki oraz to mi pomaga w oszacowaniu za ile wybuchnie ( nie mam czasu zerkać na dół na zegar ). Nikt przecież nie przestanie rozbrajać paki by tylko posłuchać sobie piosenki do końca . Jeśli ktoś ma wystarczająco dobry słuch to i tak da radę usłyszeć kroki przeciwnika ja przynajmniej takich problemów na innym serwie nie miałem . Jak już podałem kiedyś grałem na serwerze na którym została wprowadzona ta piosenka i to już od samego podłożenia i gracze nie robili z tego żadnych problemów a nawet im się podobało . Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Błaszczykowski Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Bezsensu Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Jesika :) Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Niepotrzebne jak dla mnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik :(. Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Jak dla mnie LIPA. Grałem na serwerach, gdzie ona była, jak leciała nuta+ gdzieś się strzelali to nie idzie rozpoznać za ile paka wybuchnie. Nikt z graczy co pyka na jakimś tam poziomie nie patrzy na czas. Jestem na NIE NIE NIE POZDRAWIAM BUZIOL? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Lipca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Mi osobiście to by przeszkadzało, sam gram mocno na słuch przy bombie i by mnie to rozbrajało tak jak wielu innych graczy. Dodatkowym powodem jest to, że ludzie by offali specjalnie dźwięk od MP3 żeby tego nie słyszeć, a co za tym nie słyszeliby RSów Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Lipca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Propozycja została odrzucona! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi