Użytkownik Slawek Kaminski Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Nick z CS: Maqli Admin banujący: Nie wiem Serwer: Only dd2 rangi cs go leczenie asysty... Data zdarzenia: 24 lipca Opis sytuacji: Ogolnie to gram w cs 1.6 okolo 10 lat wiec troszke dziwne ze dostalem bana a po tylu latach to sie ma skila szkoda ze profesjonalisci za swoje skile nie dostaja banow na cs go ale dobrze to jest 1.6 i tu latwo miec czity wiec rozmumiem admina ktory mnie zbanowal. Nie mam jak pokazac ss poniewaz kurcze komputer nie chce mi ich odtworzyc w zadym stopniu i w zadnym programie. prosil bym bardzo o unbana poniewaz nic nie mialem a na hltv mozna tez to zobaczyc Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ):Wycinek bana z konsoli: Tutaj dam zdjecie z telefonu bo zrobilem a wylaczylem cs po banie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 @Hitarii 24h na wyjaśnienie sytuacji Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Przejrzałem demko z mapy przeanalizowałem, akcje za które dostałeś bana w zwolnionym tępię nie widzę nic podejrzanego. Wracaj na serwer. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został odbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi