Użytkownik∙ WojtaZ Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Nick: WojtaZ Imię:Wojciech na drugie Adam. Wiek: 14 Ale wiek chyba nie gra roli w tej randze ;D Jakich programów używasz do grafiki?: Photoshop oraz Gimp Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Do 7 godzin dziennie.Od wczoraj spędziłem na owym forum już 10 godzin,więc to świadczy o tym ,że dam radę. Opisz siebie ; Jestem Wojciech mam 16 lat , mieszkam w województwie Wielkopolskim. Interesuję się mechaniką oraz elektryką. Od 2 lat gram w piłkę nożną , pamiętam jak grałem z rodzicami na podwórku w piłkę i się bardzo cieszyłem łącznie z nimi.Gdy miałem 9 lat zagrałem pierwszy mecz w piłce nożnej w klubie który pochodził z mojego miasta. Pamiętam ,że strzeliłem tam 4 bramki i zajeliśmy z drużyną pierwsze miejsce. Następnie po meczu , czekało nas spotkanie w sobote. Na spotkaniu w sobotę graliśmy mecz towarzyski,Na meczu towarzyskim strzeliłem dwie bramki. I wygraliśmy 2-1, Gdy miałem 11 lat zainteresowałem się grami. Na początek grałem w gre ,,Need For Spedd Most Wanted 2012" gdzie zdobyłem najwyższy lvl i przeszedłem gre z 4 razy, Potem gra mi się znudziła i szukałem nowych przygód. Zagrałem w Euro Truck Simulator 2 gdzie zakupiłem wsyzstkie DLC. Potem grałem z nią razem z kuzynem. Lecz potem znudziły mi się ciężarówki i szukałem gry typu strzelanki. Zagrałem w cs 1.6 i do tej pory osiągnąłem tam 3000 godzin na steam. Potem przerzuciłem się na Cs go , gdzie zdobyłem range lem. I gram dalej w drodze do globala. Lecz szukałem też gierki typu ,,prawdziwe życie" kupiłem oraz pobrałem Gta sa , i zainstalowałem po przejściu gry MTA. Dlaczego akurat Ty?: Jestem odpowiedzialną oraz troskliwą osobą.Nie szukam sprzeczek,lubię poznawać nowe osoby oraz szukać nowych przygód. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 5-6 Jeszcze się uczę.Ale @Hitarii oraz @NoMercy. mi pomagają a pod ich skrzydłami na pewno wiele się nauczę. Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): 1.https://imgur.com/A62xVrJ 2.https://imgur.com/bXS1rH3 3.https://imgur.com/cstnlzJ Kontakt: Steam,forum. Znajomość ortografii + Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu - Posiadane 50 postów - lecz szybko nadrobię. Umiejętność czytania ze zrozumieniem + Znajomość regulaminu + Minimum 15 lat - Brak ostrzeżeń na forum + Aktywność w dziale "Grafika" + Pozdrawiam ; Wojtaz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Na nie -posty -nikt cie nie zna lul -aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Czytam to i lekko nie dowierzam, ale dobra... Aktywność do 7 godzin dziennie, zarejestrowany 15 lipca i 10 h online. Wiek: 14 lat, później opisz siebie; "mam 16 lat" nie chce tutaj dawać jakiś dziwnych sugestii, ale wydaje mi się, że to nie pierwsze twoje kłamstwo. Nie umiesz poprawnie złożyć zdania co mnie bardzo boli, chcesz należeć do ekipy to pokaż, że ci naprawdę zależy i nie kłam w podaniu, bo to świadczy tylko i wyłącznie o tobie. Jestem na nie! Wiek - Dojrzałość - Nikt cię nie zna - Aktywność - 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Jak narazie na nie napisz za tydzień a może zmienię zdanie -posty -Aktywnosc -nikt cię nie zna Odnośnik do komentarza
Użytkownik foreverallone 1337 Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Jak na razie na nie powód: -Aktywność -Posty (masz mniej niż 50) Też popełniłem ten błąd - Wiek +/- Prace kiedyś na innej sieci kradłeś grafiki i wklejałeś na inna sieć także moją opinie już znasz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bulaa23 Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Aktualnie jestem na nie +/-Prace +Chęci -Wiek -Posty -Jesteś z nami od nie dawna więc spróbuj tak za 2 tyg może zmienię zdanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ToMojeEGO Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 "Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 5-6 Jeszcze się uczę.Ale @Hitarii oraz @NoMercy. mi pomagają a pod ich skrzydłami na pewno wiele się nauczę." Na razie to się nauczyłeś plagiatować prace innych 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Dopiero co wbiłeś do Nas na sieć, porób parę zleceń, zrób sobie temat z galerią i tam wstawiaj prace by pokazać, że się starasz i Ci zależy. Poudzielaj się bardziej na forum, daj się poznać wszystkim i jeżeli Ci dalej będzie zależało złóż podanie za tydzień. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Podanie zostało odrzucone! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi