Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Parę Ciekawostek o Billie Eilish

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

Parę ciekawostek o Billie Eilish

Mająca irlandzkie i szkockie korzenie Billie Eilish urodziła się 18 grudnia 2001 roku w Los Angeles.

Pochodzi z artystycznej rodziny – jej matka jest aktorką, piosenkarką i scenarzystką, a brat od młodego wieku zajmował się komponowaniem. Co ciekawe, Billie nigdy nie chodziła do szkoły, zamiast tego uczyła się w domu. Jej rodzice uważali, że dzieciom warto dać to, czego pragną, aby mogły rozwijać się w nieskrępowany niczym, własny sposób. Takie decyzje zaprowadziły młodą Billie w miejsce, w którym znajduje się obecnie – gigantyczny kontrakt z Interscope, popularna EP-ka i wyprzedana prawie na całym świecie trasa koncertowa.

billiegl.jpg

W 2018 roku młoda artystka ujawniła również, że cierpi na zespół Touretta. Wokalistka postanowiła podzielić się swoim sekretem, gdyż uznała, że jej fani powinni wiedzieć o jej niekontrolowanych tikach. "Jest mylące, gdy ktoś robi dziwny gest twarzy lub skręca szyją" - tłumaczyła The Fader swoje problemy neurologiczne.

Nienawidzi się uśmiechać. – Uśmiechanie się sprawia, że czuję się słaba, bezsilna i mała – przekonywała w wieku 15 lat w wywiadzie dla „Harper’s Bazaar”. Nic więc dziwnego, że większość jej teledysków to mroczne, posępne historie podszyte makabrą. Patrz – spacerujące po twarzy pająki, czarne, smoliste łzy płynące po policzkach w klipie do „When the Party’s Over” czy najnowsze wideo do piosenki „Bury a Friend” utrzymane w niepokojącym klimacie szpitala psychiatrycznego z najgorszych horrorów. – To opowieść z perspektywy potwora, który mieszka pod moim łóżkiem. Próbuję wczuć się w myśli i uczucia tej kreatury. To ja jestem tym potworem, bo jestem swoim największym wrogiem. Mogę też być potworem pod twoim łóżkiem – mówi o swoim ostatnim singlu.

"Uwielbiam rzeczy, które mnie przerażają. Uwielbiam wpadać w szał. Gloryfikuje moje lęki w moich teledyskach - igły i pająki" - wyjaśniała Eilish.

Eilish zaczęła pisać piosenki, kiedy miała 11 lat. Mówi, że za największą inspirację służył jej serial „The Walking Dead”, dlatego tematem przewodnim stała się apokalipsa zombi.

Później wcale nie było lepiej. Mroczne teksty, niemalże jak wyjęte z poradnika dla psychopaty, kontrastują z jej niewinnym wyglądem i nastoletnim, dziewczęcym głosem.

Billie Eilish 

Źródło Źródło

• Lubię to! 4
  • Super 2

heh1111.png

• Użytkowniczka

Ciekawe  :)  (+)

98308042090228729987.png

• Użytkownik

Fajna praca! Plusik!

• Użytkownik∙

Super wyszło :likethis:

• Użytkownik

Fajnie wyszło i dosyć ciekawie. Plusik dla Pani ;)

KAQoN5I.png

• Użytkowniczka

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

●● Temat został rozwiązany! ●●

iRXztOA.png

Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie.

98308042090228729987.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]