Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Nick: Martysia ;3 Imię: Martyna Wiek: 17 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3-4 godzinki, w weekendy po 6 godzin. Opisz siebie: Jestem osóbką otwartą, nie lubię osób, które są natrętne, zbyt ciekawskie i obłudne. Zawsze pierwsza wyciągam rękę, choć nie zawsze wychodzę na tym pozytywnie. Jestem szczera, miła, pewna siebie i mam dziwne poczucie humoru jak już niektórzy zauważyli. Dlaczego akurat Ty?: Chciałabym bardzo spróbować w roli redaktorki, nigdy z tym nie miałam styczności i chce się sprawdzić w byciu Redaktorką. Doświadczenie: Wiele w życiu pisałam opowiadań, gazetek. Moje doświadczenie nie jest zbyt dobre, ale będę się starała i przy okazji szkoliła Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 6/10 - Tak jak już wspomniałam powyżej wiele pisałam w życiu, ale moja ortografią nie jest na poziomie zaawansowanym, zdarza mi się, że popełniam błędy ortograficzne i interpunkcyjne. Nie jestem idealną kobietą, która wszystko potrafi zrobić doskonale, ale chciałam bardzo spróbować. Przykładowy wywiad/artykuł: Nie jest to zrobione profesjonalnie, ale bardzo się starałam Kontakt: Instagram, forum. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik piękny wiktor Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 fajnie rozpisane przynajmniej nie oszukujesz z ta znajomoscia jak wiekszosc redaktorow ja na tak jestem Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 +wiek +doświadczenie +fajnie rozpisane Ja tam widzę ciebie jako redaktorkę Jestem na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 na tak +podanie +dobra szlora +wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Deys Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 na tak +wiek +milutka +słodka +praca Odnośnik do komentarza
Użytkownik foreverallone 1337 Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Na TAK +Wiek +Prace +Podanie +Uprzejma wobec innych Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Na tak +wiek +prace +Podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Tak +wiek +podanie +praca Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Powiem szczerze, że twoje podanie mnie trochę kuje w oczy, jest trochę za bardzo różowe, ale może się za bardzo czepiam. Ogólnie wymagania spełniasz, twoje prace są na poziomie dobrym, nie ma się szczególnie do czego przyczepić. Masz ode mnie zielone światło! Jestem na tak! Wiek + Podanie + Prace + Chęć pomocy + Szczerość + Doświadczenie -/+ Mam nadzieje, że spotkamy się w ekipie i będziemy dobrze prowadzić dział redakcji! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 26 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Na tak +wiek +podanie ładnie napisane +praca +aktywność Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 26 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Okeej, kolega Cię uratował przed odrzuceniem podaniaa normalnie. Gdyz nie spelniasz paru wymagan... iii lipnie zrobilas składając podanie od razu nie czekając jak chociaz nabijesz troche postow, i troche stazu tooo,, podanie przyjmuje na okres próbny 10 dni (do 5.08) (podanie jak na redaktorkę nie jest jakoś zaskakujące tak samo, jak wywiad ;v nad wywiadami musiała bys jeszcze popracowac) Będziesz miała czas to zgłoś się do mnie na pw. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 26 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Podanie zostało przyjęte! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi