Użytkownik∙ Deys Opublikowano 26 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Mamo mamo wiesz jak cię kocham tak bardzo jak patrze w twoje oczy Mamo jesteś dla mnie bardzo ważna . Dziękuje ci za to że zemną jesteś Mamo jesteś dla mnie najważniejsza Nikt mi cię nie zabierze pamiętaj mamo tam gdzie ty tam i ja Autor : OxyMen2 Mamusia 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 26 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 jakie to piękne Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 26 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Piękny Wierszyk Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 26 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Jak ty chyba strasz się zostać poetą Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Deys Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 50 minut temu, xMietekx napisał: jakie to piękne 45 minut temu, Martysia ;3 napisał: Piękny Wierszyk 22 minuty temu, Dusia napisał: Jak ty chyba strasz się zostać poetą Dziękuje @Dusia do poety mi jeszcze trochę brakuje. Często słucham , smutnej muzyki , romantycznej . Jak zacznę początek tekstu to znajdę koniec wierszyka też. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi