Użytkownik dev Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Nick: Krystian Wiek: 18 Dlaczego Ty: Żeby pomagać graczom Znajomość amxmodmenu (8/10? Posiadasz Nie: Link do GT: Posiadasz mikrofon? Tak Składka (11 zł przelew/PSC/SMS): 4 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Przykro mi, ale jestem na NIE. - doświadczenie - aktywność - składka - podanie nie jest do końca wypełnione poprawnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik RausPutin Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Na nie -składka -Brak linku do GT -podanie nie jest do kończone Odnośnik do komentarza
Użytkownik BlessYou Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Nieeee - to jest podanie??? -od " żeby" nie zaczyna się zdania - dowiedziałem się tylko ze masz na imię Krystian i masz 18 lat. - składka - gt... Złóż podanie za kilka dni napisz ze oplacisz składke i cie na 100% przyjmą. Tak jak osobę składająca podanie przed tobą :) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 2 godziny temu, Martysia ;3 napisał: Przykro mi, ale jestem na NIE. - doświadczenie - aktywność - składka - podanie nie jest do końca wypełnione poprawnie to samo. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Na nie -dos -aktywność -Składka -gt @lampeknie wiem po co ty się wypowiadasz tak/nie xdd wiadomo odrazu do odrzucenia xdd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RausPutin Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Podanie zostało odrzucone! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3rd Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Zloz podanie za tydzien. Przy nastepnym podaniu rozpisz sie troche bardziej i nie mozesz zostawic zadnego pola pustego. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 7 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi