Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Podanie na moderatora v3

PepePanDziobak

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

1. Imię: Mikołaj

2. Wiek: 16 lat, w grudniu będzie już 17 :).

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum:Zależy o której wstaję jest to jakoś 12-14, a siedzieć mogę aż spać nie pójdę, czyli 2-3 w nocy.

4. Co chciałbyś zmienić: To jest trudne, bo nic nie chce zmieniać, no może czasami zachowanie pewnych osób na chatboxie, ale tego już się chyba nie da, bo tacy są ludzie. Forum aktualnie jest w dobrych rękach i prowadzę je odpowiednie osoby, które trzymają forum w odpowiednim położeniu i aktualnie nic nie brakuje, żeby zmienić coś. I mam nadzieję, że dalej tak będzie sieć się trzymała przez długie lata.

5. W czym chciałbyś pomóc: Pomógłbym w pilnowaniu porządków w różnych tematach typu przywitanie/muzyka/giełda, niedawno zrezygnowała osoba odpowiedzialna za lotto, więc ja mógłbym zająć się  tym działem i prowadzić go najdłużej jak mogę. Aktualni moderatorzy są pełnoletni i przez dłuższy czas pracują, a ja jestem właśnie osobą niepełnoletnią, ale odpowiednią i właśnie taka osoba jak ja pomagałaby nowym użytkownikom odnaleźć się na sieci. 

6. Dlaczego akurat ty: Jestem osobą, którą większość swojego czasu spędza na forum i wiem, że będziecie pisać, że aktywność, ale przypomnijmy, że nabija się ona jak odświeżamy forum, a ja tego nie robię bo spędzam dużo czasu na chatboxie. Poza tym mój wiek to tylko cyferka, liczy się to co ma się w głowie, a ludzie często sądzą, że po wieku można oceniać ludzi. Moja osoba jest także humorzasta, pomocną oraz ze sporym dystansem do siebie. Miałem już dwukrotnie ową rangę i wiem na czym ona polega i wiem, że jest ona odpowiedzialna, a mi zależy na tej randze i na pewno nie zrezygnuje z tej rangi szybko. Oczywiście mając 2x tą rangę nie potrafię wszystkiego i pewnie jak się dopytam innych administratorów, pomogą mi więcej poduczyć się owych rzeczy.

7. Staż na forum:Jestem od lipca 2018r.

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem:Jasne.

• Użytkownik∙

Na nie

-jesteś od zeszłego roku a tylko 7 dni aktywności 

+podanie

• Użytkownik

Na nie

+wiek

+/-Podanie

-7dni aktywności od roku. Ja jestem już prawie miesiąc a mam już 2dni :)

• Użytkownik

No sorry, ale jeszcze daj sobie czasu więcej! 

-aktywność 

+staż 

+-podanie 

Na chwilę obecną na nie posiedzę dłużej jeszcze na forum nabij te 10dni aktywności bynajmniej i pisz wtedy to zmienię zdanie! 

Clear Boy

• Użytkownik

Jestem na tak.

+ Podanie

+ Staż

+/- Aktywność, ostatnio często cię widać na forum.

- Wiek, ale liczy się bardziej to czy osoba ogarnia, a nie to ile ma lat :) 

• Użytkownik∙

Na nie

-Aktywność

+staż

• Użytkownik

Jestem na nie 

Aktywność -

Staż +\-

Podanie +

• Użytkownik

Na Nie

- Aktywność od 2018 jesteś A masz 7 dni?

- Pchasz się na rangę.

Jednym plusem jest ładnie napisane podanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]