Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 28 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 1. Imię: Mikołaj 2. Wiek: 16 lat, w grudniu będzie już 17 . 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum:Zależy o której wstaję jest to jakoś 12-14, a siedzieć mogę aż spać nie pójdę, czyli 2-3 w nocy. 4. Co chciałbyś zmienić: To jest trudne, bo nic nie chce zmieniać, no może czasami zachowanie pewnych osób na chatboxie, ale tego już się chyba nie da, bo tacy są ludzie. Forum aktualnie jest w dobrych rękach i prowadzę je odpowiednie osoby, które trzymają forum w odpowiednim położeniu i aktualnie nic nie brakuje, żeby zmienić coś. I mam nadzieję, że dalej tak będzie sieć się trzymała przez długie lata. 5. W czym chciałbyś pomóc: Pomógłbym w pilnowaniu porządków w różnych tematach typu przywitanie/muzyka/giełda, niedawno zrezygnowała osoba odpowiedzialna za lotto, więc ja mógłbym zająć się tym działem i prowadzić go najdłużej jak mogę. Aktualni moderatorzy są pełnoletni i przez dłuższy czas pracują, a ja jestem właśnie osobą niepełnoletnią, ale odpowiednią i właśnie taka osoba jak ja pomagałaby nowym użytkownikom odnaleźć się na sieci. 6. Dlaczego akurat ty: Jestem osobą, którą większość swojego czasu spędza na forum i wiem, że będziecie pisać, że aktywność, ale przypomnijmy, że nabija się ona jak odświeżamy forum, a ja tego nie robię bo spędzam dużo czasu na chatboxie. Poza tym mój wiek to tylko cyferka, liczy się to co ma się w głowie, a ludzie często sądzą, że po wieku można oceniać ludzi. Moja osoba jest także humorzasta, pomocną oraz ze sporym dystansem do siebie. Miałem już dwukrotnie ową rangę i wiem na czym ona polega i wiem, że jest ona odpowiedzialna, a mi zależy na tej randze i na pewno nie zrezygnuje z tej rangi szybko. Oczywiście mając 2x tą rangę nie potrafię wszystkiego i pewnie jak się dopytam innych administratorów, pomogą mi więcej poduczyć się owych rzeczy. 7. Staż na forum:Jestem od lipca 2018r. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem:Jasne. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na nie -wiek -jesteś od zeszłego roku a tylko 7 dni aktywności +podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na nie +wiek +/-Podanie -7dni aktywności od roku. Ja jestem już prawie miesiąc a mam już 2dni Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 No sorry, ale jeszcze daj sobie czasu więcej! -aktywność +staż +-podanie Na chwilę obecną na nie posiedzę dłużej jeszcze na forum nabij te 10dni aktywności bynajmniej i pisz wtedy to zmienię zdanie! Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Luzak ❤️ Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Jestem na tak. + Podanie + Staż +/- Aktywność, ostatnio często cię widać na forum. - Wiek, ale liczy się bardziej to czy osoba ogarnia, a nie to ile ma lat Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na nie -Aktywność +staż -wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Jestem na nie Aktywność - Staż +\- Podanie + Odnośnik do komentarza
Użytkownik b0t*b1z0N` Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na NJEE: - Aktywność, - Pchasz się o tą rangę - Podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik I'm a bot Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na Nie - Aktywność od 2018 jesteś A masz 7 dni? - Pchasz się na rangę. Jednym plusem jest ładnie napisane podanie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi