Użytkownik Frosty Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 1. Imię: Nazywam się Krzysztof. 2. Wiek: Jestem pełnoletni, mam 18 lat. 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Dziennie na forum poświęcam około 8 godzin, często więcej. Siedzę na komputerze zwykle cały czas, więc aktywność to nie przeszkoda jak zauważyliście. 4. Co chciałbyś zmienić: Zmieniać niekoniecznie jest co, ale mam kilka pomysłów, które zrobiły by dobrze dla forum i na pewno by mu nie zaszkodziły. Mam w głowie dużo rzeczy, które można wprowadzić w życie forum i użytkowników po to, aby jeszcze milej spędzało nam się tutaj razem czas. A tak naprawdę o to tutaj chodzi, o miłą atmosferę i fajne spędzanie czasu w internecie z Przyjaciółmi z sieci. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc w ogólnym ogarnianiu forum pod względem stylistycznym, chodzi o zamykanie tematów, które są nadzwyczajnie stare. Pilnowaniu użytkowników, aby wszystko przebiegało tak jak jest napisane w regulaminie. 6. Dlaczego akurat ty: Mam duże doświadczenie, posiadałem tą rangę niejednokrotnie i nigdy nie było ze mną większych problemów. Na forum jestem aktywnym użytkownikiem, który zawsze chce jak najlepiej. Nigdy nie robię nic na szkodę forum, staram się jak najlepiej wykonywać swoje obowiązki na stanowisku redaktora, myślę, że to zauważyliście. Po prostu jestem głodny pracy i nowych wyzwań w swoim realnym jak i wirtualnym świecie. 7. Staż na forum: Tu jest trochę mój minus, bo staż mam mały, ale myślę, że staż w tym momencie gra małą role. Zaufaliście mi na randze redaktora i myślę, że wszystko na razie wychodzi bardzo dobrze. Staż z czasem przyjdzie i nie będzie malał a zawsze wzrastał. Potrzeba czasu lecz stwierdziłem, że skoro rekrutacja jest otwarta to spróbuje swoich sił! 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak jak napisałem dwa pod punkty wyżej, byłem moderatorem i ta ranga nie jest mi obca. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Luzak ❤️ Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Jestem na tak. + Podanie + Wiek + Doświadczenie + Jest często - Posty - Staż 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na nie -staż -200 postów -min 3 miesiące konto na forum 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Okres próbny +wiek +doświadczenie +ładne podanie +aktywność -staz -posty Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Jak narazie to na nie - staż -200 postów - 3 miesiące na forum od zarejestrowania +/- aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Też na tak +wiek +ladne podanie +nie widzialam zebys sie kiedykolwiek spinal lub robil jakies problemy + doswiadczenie -/+ aktywnośc na forum - nie spelniasz dwoch wymagań --> konto 3 msc i 200 postów 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 NIE -Staż -Posty -min. 3 miesięczne konto na forum Zajmij się dobrze obecną rangą, a potem startuj na inne. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 29 minut temu, Jєѕѕє¢zкα❤ napisał: NIE -Staż -Posty -min. 3 miesięczne konto na forum Zajmij się dobrze obecną rangą, a potem startuj na inne. To samo Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik patrykoson1337` Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na nie: - Staż. - Posty. - min. 3 miesiące konto na forum. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Nie, -Jesteś za krótko -Nie masz postów, -Za pochopnie postęepujesz ze wszystkim Odnośnik do komentarza
Użytkownik dejmano Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Hahaha atencja Zapewne po odrzuceniu podania, szybko spierdoli na inną sieć dalej szukać atencji, ale najpierw musi złożyć aż 3 podania, kiedy do niego dotrze ze sie nie nadaje. Oczywiscie nie: - staz - chujowa twórczość, twoje prace ograniczają się do kopiuj/wklej - lata po sieciach - dziecko, które praktycznie nic nie robi na rangach (poprzednie sieci, wszystko wiesz o czym mowie), mało robisz a chcesz coraz więcej - hipokryta i infantylny - lecisz na rangi 3 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi