Użytkownik Hitarii Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Witam wszystkich, tych którzy czytają moje podanie na funkcję moderatora forum. Imię: Mam na imię Kuba. Wiek:: W chwili składania podania, mam ukończony 17 rok życia. Ile dziennie możesz poświecić czasu na forum: Ile dziennie mogę poświęcić dla forum? a więc to głownie zależy od dnia i od moich obowiązków. W moim życiu są dni. w których mogę poświecić dla forum całe dnie, oraz są dni w których niestety nie będę mógł poświecić dla forum dużo czasu. Oczywiście posiadam przy sobie cały czas telefon, więc nawet gdy jestem poza domem zaglądam na forum, i sprawdzam co się dzieje w naszej społeczności. Co chciałbyś zmienić: W chwili obecnej, nie chciałbym zmieniać na forum nic. Wszystko jak dla mnie, prezentuje się bardzo dobrze. Z drugiej strony byłbym tylko moderatorem, nie miał bym praw, aby zmienić coś samodzielnie. W czym chciałbyś pomóc: W czym chciałbym pomóc. Chciałbym na pewno pomóc wyższej administracji, chciałbym ich odciążyć od niektórych obowiązków. Dodatkowa para rąk zawsze się przyda do pomocy. Dlaczego akurat Ty: Hm, dlaczego ja? zdaję sobie sprawę, że takich osób jak ja, jest setki. Więc zacznę następująco. Na imię mi Kuba, jak wspomniałem wyżej, jestem uczniem III klasy zawodowej o profilu fryzjer, czyli kształcę się w zawodzie fryzjera. Za kilka tygodni wchodzę w ,,dorosłe życie'' Interesuję się sztukami walki, grafiką oraz fryzjerstwem. Jestem osobą opanowaną, i chętną zawsze do pomocy. W chwili składania podania pełnie funkcję UBTeam. Myślę, że dobrze wywiązuje swoje obowiązki na tej randze. Staram się być aktywny w dziale, żeby ludzie nie czekali godzinami na odbanowanie. Pełniłem nie raz funkcję moderatora, wiem na czym to polega - zdaję sobie sprawę, że czasami , pełnienie funkcji moderatora jest ciężkie i trzeba do tego dużo cierpliwości, żeby rozwikłać daną sprawę. Ponadto jeżeli dostanę wiadomość od wyższej administracji, że trzeba rozwiązać jakiś problem, postaram się rozwiązać go jak najszybciej. Jako moderator chcę wprowadzić na pewno ład i porządek, żeby forum było ,,czyste,, Staż na forum: Tutaj jest u mnie bardzo duży minus. Bo konto na forum mam bardzo krótki czas. Lecz myślę, że dałem się poznać użytkownikom forum, i wiedzą jakie mam podejście do obowiązków które wykonuje. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Naturalnie, pełniłem tę funkcję. Pozdrawiam Hitarii. 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Luzak ❤️ Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na tak. +/- Staż, może jest krótko, ale każdy go zna. + Aktywność + Podanie +/- Wiek + Dobrze wykonuje obowiązki na aktualnych rangach 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na tak +wiek +ladne podanie +nie widzialam zebys sie kiedykolwiek spinal lub robil jakies problemy + doswiadczenie +aktywność na forum - Jedyne wymaganie ktorego nie spelniasz to konto 3 miesiące 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na tak +wiek +doswiadczenie +ładne podanie +bezproblemowy, bezstronny +aktywność -staż Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na tak +aktywny +ogarnięty +bez stronny +wiek -konto 3 miesiące +podanie ładnie napisane 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 tak wiek + podanie + doświadczenie + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na Tak +wiek +aktywność +pomocny +podanie 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik hejdzi. Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na nie a czemu - masz już opiekuna dd2 i ubt starczy rang i obowiązków - dzisiaj zrezygnowales z Grafika i juz nowe podanie na nową rangę - osobiście nic do Ciebie nie mam ale troche to wyglada jakbyś leciał na rangę dokładnie 20 lipca zostałeś przyjęty na UBT tutaj fakt 8dni pozniej podanie no ale rang i obowiazków i tak masz/bedziesz miał troche /edit dałbyś się wykazać innym na jakiejś funkcji bo z tego co widzialem pare osob złozyło podanie 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Niestety, ale jestem na TAK + aktywność + wiek + podanie bardzo ładnie napisane + doświadczenie +/- staż 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 TAK +wiek +podanie +doswiadczenie +aktywność 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik I'm a bot Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Jestem na Tak + Znam go z dwa lata byłem z nim na 2 sieciach. + Ogarnięty + Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Jestem na Tak + Podanie ładnie napisane + Pomocny + Ogarnięty + Aktywny w Społeczeństwie Sieci 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi