Użytkownik Luzak ❤️ Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Imię: Adam. Wiek: 15. Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Mam sporo wolnego czasu, w miarę dużo poświęcam go na grę na serwerze. Mógłbym go lepiej spożytkować i pomóc w rozwoju serwera. Doświadczenia może dużego nie mam, bo tylko raz byłem opiekunem serwera, ale mniej więcej ogarniam FTP, AMX itp. Gracze mnie znają, jedni mnie lubią, jedni mniej, aczkolwiek myślę, że posiadam dobrą opinię na serwerze. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DD2 #1 Leczenie. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak raz byłem opiekunem serwera. Znajomość amxx i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak. Coś o sobie: Mam na imię Adam, mam 15 lat. Mieszkam w małej wiosce na województwie Podkarpackim. Niedawno zacząłem grać na DD2 #1, i serwer bardzo przypadł mi do gustu. Myślę, że mógłbym pomóc, a dodatkowe ręce do roboty zawsze się przydadzą. Odnośnik do komentarza
Użytkownik foreverallone 1337 Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Tak +Wsparcie finansowe +/-Wiek +amx +Ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Nie - wiek - dopiero co zostałeś adminem i już na opiekuna x d +/- podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Jestem na nie: - podanie mnie nie przekonuje - jesteś świeży na sieci, daj się poznać i posiedź trochę czasu na funkcji "admin serwera" - wiek, trochę za mały by pełnić tak odpowiedzialną funkcję 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Przykro mi, ale jestem na NIE - niedawno pisałeś podanie na admina - wiek - podanie nie jest zbyt przekonujące A tak poza tym to dzisiaj jest jakiś dzień składania podań ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 29 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Jestem narazie na nie -wiek -dopiero zostałeś adminem a już pchasz się na opiekuna -podanie słabo napisane 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 29 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Niestety nie. -nie potrzebuje pomocy.. -najpierw to opłać składkę. XD -najpierw wykaż się na posadzie admina. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 29 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Niedawno dostałeś admina, pokaż, że zasługujesz na posadę opiekuna. Jestem na nie wiek -/+ chłopaki dobrze sobie radzą - Podanie -/+ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 29 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Na nie Wiek +/- Składke nie zapłaciłes za adma a startujesz na opiekuna - Podanie - 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bulaa23 Opublikowano 29 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 NA NIE -Twój wiek -Ledwo co admina dostałeś i już opiekun? XD -Podanie mało przekonujące Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Lipca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Podanie zostało odrzucone! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi