Użytkownik Bulaa23 Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 1. Imię: Mam na imię Daniel 2. Wiek: Jestem pełnoletni, mam 18 lat 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Ciężko to stwierdzić, na co dzień przebywam w domu gdzie siedzę przy komputerze, więc forum odpalone jest praktycznie cały czas. Znowu poza domem to zawsze mam ze sobą telefon więc nie będzie problemu zajmowaniem się forum. 4. Co chciałbyś zmienić: Na ten moment wszystko prezentuje się dobrze. Lecz jak jakiś pomysł przyjdzie mi do głowy to postaram się go przedstawić. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym przede wszystkim pomóc obecnej ekipie w ogarnięciu obowiązków moderatora. Wiem że nie jest to łatwe więc przyda się kolejna para rąk. 6. Dlaczego akurat ty: Dlaczego ja? Ponieważ wiem że ranga taka jak Moderetor jest bardzo ważna więc trzeba wiedzieć komu się ją powierza. Zacznę od opisania siebie. Mam na imię Daniel, znajomi mówią do mnie buła. Zapytacie dlaczego? Ponieważ jak byłem mały, bardzo dużo czasu spędzałem na boisku kopiąc w piłkę od rana do wieczora. Mama zawsze mi mówiła że mam najpierw zjeść a potem iść grać ale ja wolałem robić wszystko na odwrót. W tedy mama poszła ze mną na taki układ że idę grać ale ona mi robi bułkę i mam ją zjeść na dworze. Więc codziennie chodziłem grać z bułką w ręku i w końcu, znajomy zaczął do mnie mówić buła. Z każdym następnym dniem coraz to ktoś inny zaczął tak do mnie mówić. I tak to już mi zostało do dnia dzisiejszego.Przezwisko zostało mi wymyślone w drugiej klasie szkoły podstawowej. Aktualnie zamieszkuje małe miasto Jastrzębie-Zdrój. Skończyłem szkołę o profilu gastronomicznym i myślę co dalej. Na co dzień jestem miły, pomocny, w miarę pracowity zależy co trzeba zrobić. Czasami jestem wybuchowy lecz staram się panować nad emocjami. 7. Staż na forum: Konto zarejestrowałem 27 października 2018 roku, bardziej aktywny jestem od 6 lipca tego roku. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie, nie byłem. Lubię doświadczać nowych rzeczy więc postanowiłem spróbować. 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi