Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Podanie na moderatora

Bulaa23

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Mam na imię Daniel

2. Wiek: Jestem pełnoletni, mam 18 lat

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Ciężko to stwierdzić, na co dzień przebywam w domu gdzie siedzę

przy komputerze, więc forum odpalone jest praktycznie cały czas. Znowu poza domem to zawsze mam 

ze sobą telefon więc nie będzie problemu zajmowaniem się forum.

4. Co chciałbyś zmienić: Na ten moment wszystko prezentuje się dobrze. 

Lecz jak jakiś pomysł przyjdzie mi do głowy to postaram się go przedstawić.

5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym przede wszystkim pomóc obecnej ekipie w ogarnięciu

obowiązków moderatora. Wiem że nie jest to łatwe więc przyda się kolejna para rąk.

6. Dlaczego akurat ty: Dlaczego ja? Ponieważ wiem że ranga taka jak Moderetor jest bardzo ważna więc 

trzeba wiedzieć komu się ją powierza. Zacznę od opisania siebie.

Mam na imię Daniel, znajomi mówią do mnie buła. Zapytacie dlaczego? Ponieważ jak byłem mały,

bardzo dużo czasu spędzałem na boisku kopiąc w piłkę od rana do wieczora. Mama zawsze mi mówiła

że mam najpierw zjeść a potem iść grać ale ja wolałem robić wszystko na odwrót. W tedy mama poszła 

ze mną na taki układ że idę grać ale ona mi robi bułkę i mam ją zjeść na dworze. Więc codziennie chodziłem

grać z bułką w ręku i w końcu, znajomy zaczął do mnie mówić buła. Z każdym następnym dniem coraz to ktoś

inny zaczął tak do mnie mówić. I tak to już mi zostało do dnia dzisiejszego.Przezwisko zostało mi wymyślone 

w drugiej klasie szkoły podstawowej. Aktualnie zamieszkuje małe miasto Jastrzębie-Zdrój.

Skończyłem szkołę o profilu gastronomicznym i myślę co dalej. Na co dzień jestem miły, pomocny, w miarę

pracowity zależy co trzeba zrobić. Czasami jestem wybuchowy lecz staram się panować nad emocjami.

7. Staż na forum: Konto zarejestrowałem 27 października 2018 roku, bardziej aktywny jestem od 6 lipca tego roku.

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie, nie byłem. Lubię doświadczać nowych rzeczy więc postanowiłem spróbować.

• Ha ha 1
  • Wow! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]