Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Nick z CS: `lifestyle Admin banujący: nie wiem ale chyba porgue Serwer: DD2 #1 Data zdarzenia: jakies 30min temu Opis sytuacji: gram se na serwerze, zmiana mapy i cyk ssy z jakiegos nicku suraWP Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): nie ma mojego bana to wstawie ten nick co dostałWycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SuraWP [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na StrefaSkilla.p ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 2087440175 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.11.21.127 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Ip się pokryło, jeśli masz możliwość, spróbuj zresetować router, lub w jakiś sposób zmienić ip. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 po resecie routera nadal ban. Żadnej innej możliwości aby zmienić ip nie mam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Powinno być dobrze, graczowi zbanowanemu zedytowałeem bana na SteamID. Powinno być juz dobrze. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został rozwiązany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi