Użytkownik Lexon Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Nick z CS:bl0cked|4k~ Admin banujący:b0gn@;DSerwer: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CSData zdarzenia:16. lip 2019 - 19:42:23Opis sytuacji: nie wiem chcialem wejsc na serwer i pokazuje mi ze dostalem bana na jakims nicku gkuver na serwerze csgomod. nawet nie moge linka do amxbans podac bo mi nie pokazuje zebym owego bana posiadal.. moje steam id to 0:0:444778240. Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): nie mam w amxbans bana.Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : gkuver [AMXBans] Powod : ' Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1539844366 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.229.85.76 ' [AMXBans] =============================================== NIE ROZUMIEM dlaczego moja prosba zostala odrzucona skoro to nie bylem ja, a jak widze to "daliscie" mase banow osobom, ktore nie cheatowaly. ban zostal niby nadany 16lipca, ale caly dzien moglem grac u was normalnie, dopiero po 19:15 pokazalo mi w console ze jestem zbanowany ;'). Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Widocznie twoje IP pokryło się z innym graczem. Edytowałem bana graczowi na SteamID, daj znać czy pomogło. http://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=4587 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lexon Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 nie posiadam zmiennego ip to raz, a dwa, ze do 17 jakos gralem w jednym mieszkaniu, a po 19 chcialem odpalic gierke w drugim mieszkaniu i dopiero wtedy pojawil sie problem. restart routera nic nie pomogl Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lexon Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Pomoglo! wielkie dzieki, szkoda tylko, ze moja poprzednia prosba o ub skonczyla sie fiaskiem, ale to widal zalezy od admina. wielkie dzieki Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został odbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi