Użytkownik Ƒяσggу™ Opublikowano 29 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Imię: Mateusz. Wiek: 19. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 5/6h. Co chciałbyś zmienić: Myśle, że nic nie trzeba zmieniać wszystko jest ogarnięte W czym chciałbyś pomóc: W pilnowaniu porżądku. Dlaczego akurat ty: Dobre pytanie na pewno, sprawiłoby mi tą wielką radość, a co najważniejsze dało szansę na zdobycie nowego doświadczenia oraz cennej wiedzy z tego, czym się interesuję i pasjonuję! Jestem osobą, która lubi wyzywania, rywalizacje i nie boi sie porażek. Byłaby to dla mnie wielka szansa się wykazać. Staż na forum: 14h 25m 45s Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: I to nie raz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 29 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Nie. -Nie rozpisaleś się <Pisane na kolanie> -Staż? Jesteś z nami od 4 lipca, a 1 raz Cię widzę. -Posty -Nikt Cię nie zna. Odnośnik do komentarza
Użytkownik patrykoson1337` Opublikowano 29 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Nie: - Pierwszy raz Cię widzę. - Posty. - Podanie nie przekonuje. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 29 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Przykro mi, ale jestem na NIE - aktywność +/- staż - nic o tobie nie wiemy - posty - podanie nie jest przekonujące Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi