Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Jak wyglądałoby wasze osobiste niebo a jak wasze osobiste piekło? Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 29 Lipca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 w niebie spotykam zmarłych bliskich, a w piekle jestem sama 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 29 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 W sumie to nie wiem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 29 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Niebo : spotykam swoich zmarłych bliskich, niema wojen niema bólu i porażek. Piekło : jestem potępiony za swoje grzechy, nic się nie udaję i niemam nikogo kto wyciągnołby pomocną dłoń Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 29 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Bardzo ciekawe pytanie. Nigdy się nie zastanawiałam nad tym, ale myślę że w niebie chciałabym mieć bliskie osoby które zmarły, oczywiście spokój, no i nie wolno zapomnieć o komputerze z cs'em i soplicy orzechowej z mlekiem A jeśli chodzi o piekło to mrocznie, smutno, samotnie. Choć z drugiej strony może być tak, że będę diabełkowi skakać po głowie Odnośnik do komentarza
Użytkownik kostuͪmͣeͯ. Opublikowano 29 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Myślę, że niebo byłoby pełne spokoju, radości, wszyscy byliby szczęśliwi. A piekło ? W sumie to nie wiem, ale nie nazwałbym tego piekłem (cokolwiek by to było) gdyby nie leciały piosenki justina biebera w kółko przez moją najbliższą wieczność Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Lipca 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi