Użytkownik Alchemik Opublikowano 29 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Jeśli będzie problem, że są jakieś Loga Serwerów metin2 przepraszam, ale tylko takie posiadam 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Nice (+) Clear Boy Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Nie sądziłem że Alchemik taki zdolny jest, ciekawi mnie jakie Kowal kryje umiejętności Ogólnie, prace ładne i estetyczne Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 No nieźle Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bulaa23 Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Sztos prace, czekam na twoje podanko na grafika Edit. @Alchemik po prostu musisz posiedzieć z nami dłużej i dać się lepiej poznać Odnośnik do komentarza
Użytkownik I'm a bot Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 @Alchemik Jak taki dobry Grafik to poproszę Avatara 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alchemik Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 8 minut temu, I'm a bot napisał: @Alchemik Jak taki dobry Grafik to poproszę Avatara Najlepszy 14 minut temu, Bulaa23 napisał: Sztos prace, czekam na twoje podanko na grafika Wiesz po ostatnim podaniu zastanowię się 58 minut temu, xMietekx napisał: No nieźle No to nie wszystkie :c Godzinę temu, Alerin napisał: Nie sądziłem że Alchemik taki zdolny jest, ciekawi mnie jakie Kowal kryje umiejętności Ogólnie, prace ładne i estetyczne Aaa Dzięki dzięki 1 godzinę temu, NoMercy. napisał: Nice (+) Dziękuję 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kostuͪmͣeͯ. Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Prace ładne, ale co to znaczy, że po ostatnim podaniu się zastanowisz... Szans na dostanie się nie miałeś, więc już nie płacz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Prace są bardzo ładne, podobają mi się! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alchemik Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 6 godzin temu, kostuͪmͣeͯ. napisał: Prace ładne, ale co to znaczy, że po ostatnim podaniu się zastanowisz... Szans na dostanie się nie miałeś, więc już nie płacz Nikt tutaj nie płacze 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Ładne prace i estetyczne. Będziesz spełniać wymagania to zapraszam do złożenia podania! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alchemik Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 37 minut temu, PorQue napisał: Ładne prace i estetyczne. Będziesz spełniać wymagania to zapraszam do złożenia podania! Zobaczymy jak bedziemy współpracować bo nie ukrywając mam pracę poza domem oraz w domu grafike na zlecenie to czas tak średnio na kolejne, ale zobaczymy + jeszcze szkoła od września 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alchemik Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alchemik Opublikowano 29 Września 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 //AKTUALIZACJA Dodałem Kilka nowych Prac Oraz TEMAT PONOWNIE OTWIERAM Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szaruś Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 masz talent 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 3 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi