Użytkownik B4nDyT4 Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Imię : Dominik Aktualny Wiek 15 Krótkie przedstawienie się: jestem Porządnym człowiekiem nie wyzywam za nic chetnie pomoge tej sieci wesprze ja Widze ze ludzie sa pomocni i kulturani Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: gram 1 raz Proboje sie zapoznac z cala Administracja forum A pochodze z serwera JB Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Ludzie,administracja,I serwery I pomocni Dodatkowe informacje: Brak informacji Wszystko Podałem Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Brak spełnionych wymagań na ową rangę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został rozwiązany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi