Użytkownik dełoś Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Nick z CS: alfredzik Admin banujący: ? Serwer: only d2 #2 Data zdarzenia: 30.07.2019, około 17 Opis sytuacji: Gram sobie, nic w zasadzie nie napisałem, a wyrywam bana na 30 minut za kulturę. Już nie chodzi o długość bana, wywalone w to, z jakiej racji dostaję bana na 30 minut, skoro nie napisałem/powiedziałem nawet żadnego wulgaryzmu, a tym bardziej nikogo nie zwyzywałem. A typ, który leciał wiązankami do mnie tego typu "PiCmen : alfredzik TY kurwo jebana szmato odpalona ! offaj to dzido ! masz kurwe w domu !" wyrywa bana na GODZINĘ? Pytajcie ludzi, sprawdźcie logi, kulturka była, długości bana nie musicie skracać, jakieś konsekwencje dla admina proszę czy coś Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): nie wiem, nie widzę go Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 26 minut i 38 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : alfredzik [AMXBans] Powod : ' Kultura ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 27082745 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.26.213.164 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 @Błaszczykowski wyjaśnij sprawę jak możesz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Błaszczykowski Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Odbanuj go @`Fuck it. Przypadkowo mu dałem bana 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Wyjaśnione,zamykam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został odbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi