Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 On: Hura! Nareszcie! Już się nie mogłem doczekać! Ona: Możesz ode mnie odejść? On: Nawet o tym nie myśl! Ona: Ty mnie kochasz? On: Oczywiście! Ona: Będziesz mnie zdradzać? On: Nie, skąd ci to przyszło do głowy? Ona: Będziesz mnie szanować? On: Będę! Ona: Będziesz mnie bić? On: W żadnym wypadku! Ona: Mogę ci ufać? Po przeczytaniu proszę przeczytać od dołu do góry Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Przeczytałem tak normalnie i już takie... Nie wiem co chodzi ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Przed całym żartem powinno być zawiadomienie o możliwych licznych zastopowaniach komórek mózgowych w celu pozbierania ich z powrotem do kupy. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Hehe ? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi