Skowron skowron Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Imię : Łukasz Krótkie przedstawienie się: Mam na imię Łukasz i pochodzę z Zakopanego. Na co dzień pracuję w hotelu, w dziale konferencji i bankietów. Z gastronomią jestem już związany od 15 lat i nie widzę siebie w innym zawodzie. Czasami praca jest ciężka i wymagająca, ale naprawdę kocham tę robotę. Moim drugim zajęciem jak i pasją jest bycie żołnierzem Wojsk Obrony Terytorialnej. Zdecydowałem się na służbę, ponieważ lubię wyzwania, lubię pomagać ludziom, a także lubię podnosić swoje kwalifikację. Oczywiście nie żyję samą pracą W wolnym czasie lubię chodzić po górach, obejrzeć dobry film, lub poczytać Czasami zdarza mi się biegać, jeździć na rowerze i wypić browarka. Uwielbiam też tańczyć i nawet muzyka mi nie przeszkadza hihi Przez parę lat studiowałem. Moimi kierunkami była psychologia, filozofia i teologia. Studia przerwałem, bo jak to mówią serce nie sługa. Coś jeszcze o mnie hmm. Cechuję mnie poczucie humoru, nawet z samego siebie, co uważam za duży plus. Można ze mną porozmawiać na każdy temat, bo dużo w życiu przeżyłem i mogę pomóc doświadczeniem U nas na sieci jestem moderatorem strefoboxa i staram się aktywnie uczestniczyć w życiu forum na tyle, na ile mi czas pozwoli Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: U nas na sieci gram od połowy kwietnia, a tak grywałem na różnych serwerach. Na forum jestem od 2 Maja, ponieważ dobrze grało mi się z ludźmi z serwera i postanowiłem zajrzeć na forum i tak zostałem. Jest tutaj dobry klimat i fajni ludzie Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Najbardziej cenię sieć za ludzi którzy tutaj są. Można normalnie pogadać, jeśli czegoś nie wiem, to zawsze mi ktoś pomoże. Administracja jest otwarta na zwykłych użytkowników i są dla nas dostępni. Bardzo podobają mi się zmiany na forum, mam tu namyśli to, że cały czas się rozwijamy i idziemy do przodu i dużo ludzi się w to angażuję. Każdy może coś od siebie dać dla forum, bo forum jest dla nas, abyśmy dobrze spędzali czas razem i przy dobrej zabawie Bo jak wiecie czasami jest beka. Dodatkowe informacje: Co tu więcej napisać. Cieszę się, że z Wami jestem Oczywiście proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik patrykoson1337` Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Tak: +Ładnie się rozpisałeś, +Znany, +Miły, +Staż. Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Na tak + znany + lubiany + ładne podanie, postarał się + aktywny + spełnia wymagania Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Na tak + ładne podanie + znany + aktywność + staż Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Podanie zostało przyjęte! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi