Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

stały bywalec skowron

skowron

Rekomendowane odpowiedzi

• Skowron

Imię : Łukasz

Krótkie przedstawienie się:  Mam na imię Łukasz i pochodzę z Zakopanego.

Na co dzień pracuję w hotelu,  w dziale konferencji i bankietów. Z gastronomią jestem już związany od 15 lat i nie widzę siebie w innym zawodzie. :) Czasami praca jest ciężka i wymagająca, ale naprawdę kocham tę robotę. :)  Moim drugim zajęciem jak i pasją jest bycie żołnierzem Wojsk Obrony Terytorialnej. Zdecydowałem się na służbę, ponieważ lubię wyzwania, lubię pomagać ludziom, a także lubię podnosić swoje kwalifikację. Oczywiście nie żyję samą pracą :) W wolnym czasie lubię chodzić po górach, obejrzeć dobry film, lub poczytać :) Czasami zdarza mi się biegać, jeździć na rowerze i wypić browarka. Uwielbiam też tańczyć i nawet muzyka mi nie przeszkadza hihi :) Przez parę lat studiowałem. Moimi kierunkami była psychologia, filozofia i teologia. Studia przerwałem, bo jak to mówią serce nie sługa. :)  Coś jeszcze o mnie hmm. Cechuję mnie poczucie humoru, nawet z samego siebie, co uważam za duży plus. Można ze mną porozmawiać na każdy temat, bo dużo w życiu przeżyłem i mogę pomóc doświadczeniem :) U nas na sieci jestem moderatorem strefoboxa i staram się aktywnie uczestniczyć w życiu forum na tyle, na ile mi czas pozwoli :) 

Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz:  U nas na sieci gram od połowy kwietnia, a tak grywałem na różnych serwerach. Na forum jestem od 2 Maja, ponieważ dobrze grało mi się z ludźmi z serwera i postanowiłem zajrzeć na forum i tak zostałem. :) Jest tutaj dobry klimat i fajni ludzie :) 

Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów:  Najbardziej cenię sieć za ludzi którzy tutaj są. Można normalnie pogadać, jeśli czegoś nie wiem, to zawsze mi ktoś pomoże.  Administracja jest otwarta na zwykłych użytkowników i są dla nas dostępni. Bardzo podobają mi się zmiany na forum, mam tu namyśli to, że cały czas się rozwijamy i idziemy do przodu i dużo ludzi się w to angażuję. Każdy może coś od siebie dać dla forum, bo forum jest dla nas, abyśmy dobrze spędzali czas razem i przy dobrej zabawie :) Bo jak wiecie czasami jest beka. :) 

Dodatkowe informacje: Co tu więcej napisać. Cieszę się, że z Wami jestem :) Oczywiście proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. :) 

Pozdrawiam. :) 

• Super 1

sygnatura Strefa.jpg

• Użytkownik

Tak:

+Ładnie się rozpisałeś,

+Znany,

+Miły,

+Staż.

76561198264174316.png

• Premium
Premium

Na tak 

+ znany 

+ lubiany

+ ładne podanie, postarał się

+ aktywny

+ spełnia wymagania

• Użytkownik

Na tak

+ ładne podanie

+ znany

+ aktywność

+ staż

• Użytkownik

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

●● Podanie zostało przyjęte! ●●

EPunsg7.png

Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie.

KAQoN5I.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]