Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Chcielibyście być sławni? W jaki sposób? (uzasadnienia mile widziane) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ejdrien. Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Nigdy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Nie, nie chciałbym. Za dużo mediów i osób by chciało wiedzieć o życiu prywatnym itp. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Już jestem sławny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Nie, nie chciałbym być sławny. To jest za dużo problemów Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Chciałabym być sławna. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Nie chciałabym być sławna. Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Jeżeli bym umiała śpiewać to może i tak, ale w sumie to zero prywatności, więc ciężko stwierdzić, a w innych dziedzinach to nie za bardzo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 W sumie to raczej nie Ale np chciałbym być takim "YT" jak Medusa Pozytywny,Śmieszny,Pomocny(itp..itd..) Jest sławny na Swój sposób i nie każdy go zna. Dlatego wybrał bym ten kierunek bo w Mediach o takich ludziach nie mówią tak dużo jak o "celebrytach" Więc jakaś tam Swoją prywatność ma. Tyle ode Mnie,nie będę się więcej rozpisywał bo artykuł wyjdzie A Jak człowiek wstawiony to czasami lepiej i mądrzej piszę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Nie, nie potrzebuje sławy, byłoby to uciążliwe Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Nie chciałbym być sławnym wolę spokojne życie Nie mam parcia na szkło Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Ja tam jestem sławny na swój sposób. ? jeśli chodzi o taką dużą sławę to niekoniecznie mi to pasuje, wole być tym kim jestem. ? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Odpowiadałaby mi sława, którą zyskałabym np. przez odkrycie, skonstruowanie czegoś a następnie opatentowanie. Inna nie. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Chciałbym być sławną osobą, lecz na pewno taką która dzięki głupotom odwalaniu stała by się sławna, tylko z jakiś normalnych przyczyn. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Deys Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Nie! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi