Użytkownik Haqus Posted July 17, 2018 Użytkownik Share Posted July 17, 2018 Nick z CS: Haqus Admin banujący: AvelleN Serwer: olydd2 #2 Data zdarzenia: 10 s temu Opis sytuacji: gram i ban Link do bana z amxbansa: Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: AvelleN [AMXBans] You can complain about your ban @ StrefasKilla.pl [AMXBans] Reason: 'Wallhack' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1122116430' [AMXBans] Your IP: '46.227.36.202' [AMXBans] ======================================= Link to comment
Marves Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 Pierwsza akcja wyglądała tak: Słyszę kroki z longa, więc po cichaczu idę na galę i kampię się na niego. Mineły z 3 sekundy i "Haqus" wychylił się, że było mu widać tylko rękę i ak i strzelił mi heada z automatu, nawet nie zdążyłem strzelić co mnie bardzo zdziwło. Następnie słyszałem go na gali więc podchodziłem z shiftem co raz bliżej, a on wcelowany idelanie we mnie na schodach strzelił mi banie. Link to comment
Recommended Posts