Użytkownik dev Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Twój nick: dev potem dudu , restował lvl Nick osoby oskarżonej: @lampek Powód (opis sytuacji) : Jestem bratem @Skarbek młodszym on tą sieć stawiał z Byłym Właścicielem Forum Grałem na serwerze zombi mod po czym Właściciel Serwera zombi dodawał sam mi lvl . Po czym rozwalił serwer . Lecz słyszałem że ciągle każdemu dodawał Przyjmuje osoby na admina , aby hajs mieć . Wchodzi na serwer i dodaje sobie co chce i zmienia mapy . Miała taka sytuacja akcje , ponieważ pisałem wtedy z @PorQue i gadałem z Opiekunem serwera @_Nikita_ Ale ten serwer zombi to gówno sami powinniście zauważyć to . Po czym @lampek pisał do mnie dawaj psc na serwerze jak i na forum ! Dowody: Dał mu hajs i został przyjęty od razu ?? Miejsce zdarzenia: 15:49 03.08.2019 ! możliwe że wcześniej Coś od siebie: Serwer to nie złe gówno jak Właściciel , ponieważ ten serwer nie powinien być na sieci ? A dlaczego Właściciel serwera , który nie ogarnia podstaw amxx itp . Właściciel serwera , który wchodzi na serwer i zmienia mapy , dodaje każdemu lvl i psuje serwer??? Co to kurwa ma być ? Proszę o zdegradowanie go z sieci zbanowanie i wyrzucenia serwer , ponieważ serwer ten nie ma graczy , nie ma sensu go tu trzymać. Jeszcze za co ma mam mu dawać psc? Powiecie mi za co za to że gram na jego serwerze ? On powinien się cieszyć że tam gram wgl . Przepraszam za słownictwo lecz co to ma być ? ! @Trivor @Zmiksowany @Smuszinio @Milka. @Dusia @PorQue Proszę o zdegradowanie go i zbanowanie go na forum jak i wyrzucenie serwear z forum dla wizerunku sieci 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Deys Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Witam teraz coś ode mnie . Zgadzam się z tym bo byłem przy tym . Ten Serwer nie ma sensu , aby był na sieci . Dodaje lvl po czym usuwa i chce psc za to ? Trochę jest to bez przesady . Serwer już dawno powinien być usunięty z tabeli jak i z forum . 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi