Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 WYWIAD Z @Milka. >Mam na imię Bartek.>Aktualnie mam 19 lat.>Mieszkam w województwie łódzkim, aczkolwiek może się to zmienić.>Moim zdaniem aktualnie najlepszym serwerem na tej sieci jest Only DD2, którego właścicielem jest @Trivor.>skill - 5/10>wygląd - 6/10>Wrażliwość - 8/10>Zaangażowanie - 7/10>Kreatywność - 5/10>Aktywność na forum - 8/10 L: W dzisiejszym wywiadzie, przed Państwem jeden z trzech junior adminów, noszący od dawna nick Milka. Na początek powiedz Bartłomieju, jak oceniasz wakacyjną pogodę tego roku? M: Hej, no cóż mogę powiedzieć o pogodzie, jak dla mnie idealna w sam raz, aby odpocząć przed nowym rokiem szkolnym. L: Widzę, że tylko nie dla mnie ta pogoda jest idealna! Kontynuując temat pogody, jak znosisz upalne dni i jak sobie z nimi radzisz? M: Upalne dni raz znoszę dobrze, a raz ciężko. Zazwyczaj radzę sobie za pomocą zimnych napojów i mojego ukochanego wiatraczka. L: Czy lato jest Twoją ulubioną porą roku? Czy może preferujesz nieco chłodniejsze klimaty? M: Lato jak najbardziej jest moja ulubioną porą roku, a to dlatego, że trenuje siatkówkę plażową. L: Jak wspominasz swoje dzieciństwo? M: Dzieciństwo wspominam bardzo dobrze, a to dlatego, że było ono kolorowe. Pamiętam jak większą część czasu spędzałem na dworze ze swoimi rówieśnikami. L: Można, więc rzec, że dzieciństwo miałeś udane. Wspomniałeś wcześniej o nowym roku szkolnym. Do jakiej szkoły chodzisz? W jakim zawodzie się uczysz? M: W tym roku szkolnym będę uczęszczał do 4 klasy maturalnej, a kierunek, w którym się kształcę to Technik Informatyk. L: Co możesz powiedzieć o tym kierunku? Co zainspirowało Ciebie w nim najbardziej? M: Kierunek sam w sobie jest fajny oraz ciekawy. Najbardziej zainspirowało mnie to, że mogłem, a w sumie nadal mogę rozwijać swoje zainteresowania. L: Można, więc rzec, że informatyka jest jednym z twoich zainteresowań. Czy masz więcej zainteresowań, które starasz się rozwijać, czy tylko te jedno? M: Tak jak wspomniałem kilka pytań wyżej trenuje również siatkówkę plażowa co za tym idzie, że jest ona moim drugim hobby. L: Oprócz siatkówki plażowej lubisz jakieś inne sporty? M: Jasne, przepadam również za piłką nożną, tenisem stołowym i piłką ręczna. L: Co do piłki nożnej masz może swój ulubiony klub piłki nożnej i ulubionego piłkarza? M: Raczej nie posiadam ulubionego zespołu ani piłkarza. L: Masz rodzeństwo? Jeśli tak opisz je. M: Niestety, ale nie posiadam rodzeństwa, jestem jedynakiem. L: Co powiesz o swoich sprawach sercowych? Masz już swoją drugą połówkę? M: Póki co nie znalazłem tej „jedynej osoby”. L: Trzymając się jeszcze tego tematu, jaka według Ciebie powinna być druga połówka? M: Przed wszystkim powinna być tym „najważniejszym przyjacielem”, a co za tym idzie być w tych najtrudniejszych chwilach. L: Nie zostaję mi nic innego niż życzyć, byś znalazł sobie tą jedyną . Masz jakieś swoje ulubione danie? Może masz jakieś doświadczenie jeśli chodzi o gotowanie? M: Dziękuję, pewnie nadejdzie w życiu taka chwila, że ta „jedyna osoba” się znajdzie. Z racji, że trenuje to niestety, ale muszę trzymać dietę, wiec sama liczba dań jest ograniczona. Najbardziej lubię dania, w których występuje łosoś. Jeśli chodzi o samo doświadczenie z gotowaniem, to tak posiadam nawet duży wachlarz umiejętności. L: Jakie jest twoje popisowe danie? M: Kluseczki szpinakowe z pieczonym kurczakiem i warzywami. L: Brzmi smacznie ! Jaki gatunek filmowy najbardziej uwielbiasz? M: Od zawsze preferowałem i uwielbiałem filmy z gatunku „Horror”. L: Polecisz może jakiś dobry horror, który ostatnio oglądałeś i jest według Ciebie godny obejrzenia? M: Ostatnio oglądany prze zemnie horror to „Prodigy. Opętany”. Fajny wciągający film z super fabuła. L: Na pewno jak będę miała czas obejrzę ! Bartku, czym dla Ciebie jest rodzina? M: Rodzina jest dla mnie najważniejsza rzeczą w życiu. Bez niej życie nie miałoby sensu. L: Który/którzy członek/członkowie rodziny wpłynął/wpłynęli najbardziej na to jakim stałeś się człowiekiem,a także za co tej/tym osobie/osobom dziękujesz? M: Najbardziej na moje życie wpłynęli moi rodzice. Mama ukształtowała mój charakter, a ojciec pokazał mi jak zachowywać i podchodzić w pewnych sytuacjach do sprawy. L: Masz jakieś plany na przyszłość? M: Póki co najważniejszym planem, który jest na pierwszym miejscu to zdanie matury, a następnie dostanie się na jakieś dobre studia. Po ukończeniu studiów chciałbym wyjechać do Los Angeles, gdzie zostałabym na stałe. L: Życzę Ci, by Twoje plany się powiodły! Dlaczego właściwie Los Angeles? M: Chciałbym zobaczyć jak funkcjonuje tak wielkie miasto w Stanach Zjednoczonych, a drugim powodem jest wielka ilość siedzib związanych z branża informatyczna. L: Nie pozostaje mi nic innego niż życzyć Tobie, by wszystko się udało ! Dlaczego akurat Milka.? M: Nick powstał głównie dzięki dwóm osobom, a mianowicie dzięki @Delta z x^2 i @PorQue. Zaczęli tak do mnie gadać, a po pewnym czasie nick mi się spodobał, więc po dzisiejszy dzień jestem znany jako „Milka”. L: Masz jakieś zwierzątka domowe? Jeśli tak, to opisz je krótko. M: Posiadam pieska, kundelka. Jest on fajnym i miłym zwierzaczkiem. L: Jak się wabi i, co w Nim najbardziej lubisz? M: Wabi się „Fifuś”, a najbardziej lubię w nim to, że nigdy mnie nie opuszcza i zawsze mnie pilnuje. L: W końcu pies jest najlepszym przyjacielem człowieka ! Co najbardziej cenisz w ludziach? M: W ludziach cenie sobie dwie najważniejsze rzeczy, czyli szczerość i uczciwość. L: Czy na forum masz osoby, na których możesz zawsze polegać? M: Raczej nie ma takich osób, ale póki co mogę wyróżnić dwie osoby: @Delcia <3 i @PorQue. L: Jak trafiłeś na strefeskilla? M: Na sieć trafiłem za sprawą serwera Oskara {@Trivor}, a dokładniej był to Dust2 #2. L: Co najbardziej cenisz w administracji strefyskilla? M: Najbardziej cenie otwartość na wszelkie propozycje i podejście do pracy. L: Jak długo planujesz zostać na strefieskilla? M: Na strefie zostanę tak długo jak życie prywatne na to pozwoli. L: Jakie jest Twoje zdanie na temat relacji ludzi, którzy przebywają na sieci? Czy uważasz, że można się do nich przywiązać, czy raczej powinno trzymać na dystans, bo w końcu i tak mieszkają zazwyczaj kilkaset kilometrów dalej? M: Moim zdaniem każda przyjaźń w życiu jest dobra, nawet i ta internetowa. Kilometry w dzisiejszym życiu nie są jakaś wielka przeszkodą. L: Gdybyś miał możliwość pełnomocnej decyzji, czy zaakceptowałbyś w naszym kraju środowisko LGBT? Co sądzisz o LGBT i jak możesz skomentować ostatni marsz równości LGBT w Białymstoku? M: Nie mam nic do osób, które są za LGBT. Każdy ma prawo do swoich wyborów, poglądów i decyzji. Z racji, że jestem osoba tolerancyjna nie przeszkadza mi to. Co do samego marszu nic o nim nie wiem, więc też się nie chcę wypowiadać. L: Dobrze, to na tyle z dłuższymi pytaniami, co powiesz na pytania szybkiego wyboru? M: Jasne, mogę odpowiedzieć. L: Koty czy psy? M: Oczywiście, że psy. L: Góry czy morze? M: Wolę góry. L: Miłość czy przyjaźń? M: Zależy od osoby, ale prawdopodobnie wybrałbym przyjaźń. L: Owoce czy warzywa? M: Owoce. L: Cs 1.6 czy cs:go? M: Counter Strike 1.6 L: Czy jest na sieci coś, co Cię drażni, irytuje, czy boli? Może chciałbyś przekazać kilka słów dla naszych użytkowników? M: Nic mnie nie drażni ani irytuje, gdyż posiadam bardzo duży dystans. Raczej nie chciałbym nic przekazywać bo w takich rzeczach jestem słaby. L:Bartku, to właśnie koniec naszego wywiadu! Dziękuję, że wytrwałeś do końca oraz pozwoliłeś poznać się naszym forumowiczom! Pozdrawiam cieplutko i życzę miłej nocy! M: Również dziękuje i życzę miłej nocy! 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik patrykoson1337` Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Fajny wywiadzik, + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Super wywiadzik, fajnie się czytało i oczywiście plusik! :3 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Przyjemnie się czytało,plus. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Bardzo kreatywny wywiadzik (+) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Dobra robota 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Deys Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Fajne Cześć @Milka. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Justynkaa Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 fajny wywiad 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Dobry wywiad , leci + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Wywiad dobry. Plusik leci! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi