Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#18 Wywiad z Milką.

|_ ○ $ ! @

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

x43s5i.gif.c180b06642a2fd79d30de1b8bf2a1c94.gif
WYWIAD Z @Milka.

x43s5i.gif.c180b06642a2fd79d30de1b8bf2a1c94.gif

>Mam na imię Bartek.
>Aktualnie mam 19 lat.
>Mieszkam w województwie łódzkim, aczkolwiek może się to zmienić.
>Moim zdaniem aktualnie najlepszym serwerem na tej sieci jest Only DD2, którego właścicielem jest @Trivor.
>skill - 5/10
>wygląd - 6/10
>Wrażliwość - 8/10
>Zaangażowanie - 7/10
>Kreatywność - 5/10
>Aktywność na forum - 8/10

Darmowy hosting zdjęć i obrazków

L: W dzisiejszym wywiadzie, przed Państwem jeden z trzech junior adminów, noszący od dawna nick Milka. Na początek powiedz Bartłomieju, jak oceniasz  wakacyjną pogodę tego roku?

M: Hej, no cóż mogę powiedzieć o pogodzie, jak dla mnie idealna w sam raz, aby odpocząć przed nowym rokiem szkolnym.

L: Widzę, że tylko nie dla mnie ta pogoda jest idealna! Kontynuując temat pogody, jak znosisz upalne dni i jak sobie z nimi radzisz?

M: Upalne dni raz znoszę dobrze, a raz ciężko. Zazwyczaj radzę sobie za pomocą zimnych napojów i mojego ukochanego wiatraczka. 

L: Czy lato jest Twoją ulubioną porą roku? Czy może preferujesz nieco chłodniejsze klimaty?

M: Lato jak najbardziej jest moja ulubioną porą roku, a to dlatego, że trenuje siatkówkę plażową.

L: Jak wspominasz swoje dzieciństwo?

M: Dzieciństwo wspominam bardzo dobrze, a to dlatego, że było ono kolorowe. Pamiętam jak większą część czasu spędzałem na dworze ze swoimi rówieśnikami. 

L: Można, więc rzec, że dzieciństwo miałeś udane. Wspomniałeś wcześniej o nowym roku szkolnym. Do jakiej szkoły chodzisz? W jakim zawodzie się uczysz?

M: W tym roku szkolnym będę uczęszczał do 4 klasy maturalnej, a kierunek, w którym się kształcę to Technik Informatyk. 

L: Co możesz powiedzieć o tym kierunku? Co zainspirowało Ciebie w nim najbardziej?

M: Kierunek sam w sobie jest fajny oraz ciekawy. Najbardziej zainspirowało mnie to, że mogłem, a w sumie nadal mogę rozwijać swoje zainteresowania. 

L: Można, więc rzec, że informatyka jest jednym z twoich zainteresowań. Czy masz więcej zainteresowań, które starasz się rozwijać, czy tylko te jedno?

M: Tak jak wspomniałem kilka pytań wyżej trenuje również siatkówkę plażowa co za tym idzie, że jest ona moim drugim hobby.

L: Oprócz siatkówki plażowej lubisz jakieś inne sporty? 

M: Jasne, przepadam również za piłką nożną, tenisem stołowym i piłką ręczna.

L: Co do piłki nożnej masz może swój ulubiony klub piłki nożnej i ulubionego piłkarza?

M: Raczej nie posiadam ulubionego zespołu ani piłkarza.

L: Masz rodzeństwo? Jeśli tak opisz je.

M: Niestety, ale nie posiadam rodzeństwa, jestem jedynakiem.

L: Co powiesz o swoich sprawach sercowych? Masz już swoją drugą połówkę?

M: Póki co nie znalazłem tej „jedynej osoby”.

L: Trzymając się jeszcze tego tematu, jaka według Ciebie powinna być druga połówka?

M: Przed wszystkim powinna być tym „najważniejszym przyjacielem”, a co za tym idzie być w tych najtrudniejszych chwilach. 

L: Nie zostaję mi nic innego niż życzyć, byś znalazł sobie tą jedyną :D . Masz jakieś swoje ulubione danie? Może masz jakieś doświadczenie jeśli chodzi o gotowanie? 

M: Dziękuję, pewnie nadejdzie w życiu taka chwila, że ta „jedyna osoba” się znajdzie. Z racji, że trenuje to niestety, ale muszę trzymać dietę, wiec sama liczba dań jest ograniczona. Najbardziej lubię dania, w których występuje łosoś. Jeśli chodzi o samo doświadczenie z gotowaniem, to tak posiadam nawet duży wachlarz umiejętności.

L: Jakie jest twoje popisowe danie?

M: Kluseczki szpinakowe z pieczonym kurczakiem i warzywami.

L: Brzmi smacznie :D! Jaki gatunek filmowy najbardziej uwielbiasz?

M: Od zawsze preferowałem i uwielbiałem filmy z gatunku „Horror”.

L: Polecisz może jakiś dobry horror, który ostatnio oglądałeś i jest według Ciebie godny obejrzenia?

M: Ostatnio oglądany prze zemnie horror to „Prodigy. Opętany”. Fajny wciągający film z super fabuła.

L: Na pewno jak będę miała czas obejrzę :)! Bartku, czym dla Ciebie jest rodzina?

M: Rodzina jest dla mnie najważniejsza rzeczą w życiu. Bez niej życie nie miałoby sensu.

L: Który/którzy członek/członkowie rodziny wpłynął/wpłynęli  najbardziej na to jakim stałeś się człowiekiem,a także za co tej/tym osobie/osobom dziękujesz?

M: Najbardziej na moje życie wpłynęli moi rodzice. Mama ukształtowała mój charakter, a ojciec pokazał mi jak zachowywać i podchodzić w pewnych sytuacjach do sprawy.

L: Masz jakieś plany na przyszłość? 

M: Póki co najważniejszym planem, który jest na pierwszym miejscu to zdanie matury, a następnie dostanie się na jakieś dobre studia. Po ukończeniu studiów chciałbym wyjechać do Los Angeles, gdzie zostałabym na stałe.

L: Życzę Ci, by Twoje plany się powiodły! Dlaczego właściwie  Los Angeles?

M: Chciałbym zobaczyć jak funkcjonuje tak wielkie miasto w Stanach Zjednoczonych, a drugim powodem jest wielka ilość siedzib związanych z branża informatyczna. 

L: Nie pozostaje mi nic innego niż życzyć Tobie, by wszystko się udało :)! Dlaczego akurat Milka.?

M: Nick powstał głównie dzięki dwóm osobom, a mianowicie dzięki @Delta z x^2 i @PorQue. Zaczęli tak do mnie gadać, a po pewnym czasie nick mi się spodobał, więc po dzisiejszy dzień jestem znany jako „Milka”.

L: Masz jakieś zwierzątka domowe? Jeśli tak, to opisz je krótko.

M: Posiadam pieska, kundelka. Jest on fajnym i miłym zwierzaczkiem. 

L: Jak się wabi i, co w Nim najbardziej lubisz?

M: Wabi się „Fifuś”, a najbardziej lubię w nim to, że nigdy mnie nie opuszcza i zawsze mnie pilnuje.

Darmowy hosting zdjęć i obrazków

L: W końcu pies jest najlepszym przyjacielem człowieka :D! Co najbardziej cenisz w ludziach?

M: W ludziach cenie sobie dwie najważniejsze rzeczy, czyli szczerość i uczciwość.

L: Czy na forum masz osoby, na których możesz zawsze polegać?

M: Raczej nie ma takich osób, ale póki co mogę wyróżnić dwie osoby: @Delcia <3 i @PorQue.

L: Jak trafiłeś na strefeskilla?

M: Na sieć trafiłem za sprawą serwera Oskara {@Trivor}, a dokładniej był to Dust2 #2.

L: Co najbardziej cenisz w administracji strefyskilla?

M: Najbardziej cenie otwartość na wszelkie propozycje i podejście do pracy.

L: Jak długo planujesz zostać na strefieskilla?

M: Na strefie zostanę tak długo jak życie prywatne na to pozwoli.

L: Jakie jest Twoje zdanie na temat relacji ludzi, którzy przebywają na sieci? Czy uważasz, że można się do nich przywiązać, czy raczej powinno trzymać na dystans, bo w końcu i tak mieszkają zazwyczaj kilkaset kilometrów dalej?

M: Moim zdaniem każda przyjaźń w życiu jest dobra, nawet i ta internetowa. Kilometry w dzisiejszym życiu nie są jakaś wielka przeszkodą. 

L: Gdybyś miał możliwość pełnomocnej decyzji, czy zaakceptowałbyś w naszym kraju środowisko LGBT? Co sądzisz o LGBT i jak możesz skomentować ostatni marsz równości LGBT w Białymstoku? 

M: Nie mam nic do osób, które są za LGBT. Każdy ma prawo do swoich wyborów, poglądów i decyzji. Z racji, że jestem osoba tolerancyjna nie przeszkadza mi to. Co do samego marszu nic o nim nie wiem, więc też się nie chcę wypowiadać.

L: Dobrze, to na tyle z dłuższymi pytaniami, co powiesz na pytania szybkiego wyboru?

M: Jasne, mogę odpowiedzieć.

L: Koty czy psy?

M: Oczywiście, że psy.

L: Góry czy morze?

M: Wolę góry.

L: Miłość czy przyjaźń?

M: Zależy od osoby, ale prawdopodobnie wybrałbym przyjaźń.

L: Owoce czy warzywa?

M: Owoce.

L: Cs 1.6 czy cs:go?

M: Counter Strike 1.6

L: Czy jest na sieci coś, co Cię drażni, irytuje, czy boli? Może chciałbyś przekazać kilka słów dla naszych użytkowników?

M: Nic mnie nie drażni ani irytuje, gdyż posiadam bardzo duży dystans. Raczej nie chciałbym nic przekazywać bo w takich rzeczach jestem słaby.

L:Bartku, to właśnie koniec naszego wywiadu! Dziękuję, że wytrwałeś do końca oraz pozwoliłeś poznać się naszym forumowiczom! Pozdrawiam cieplutko i życzę miłej nocy! :) 

M: Również dziękuje i życzę miłej nocy!
2625252.gif

• Lubię to! 1
  • Super 4
  • Użytkownik

Super wywiadzik, fajnie się czytało i oczywiście plusik! :3

• Lubię to! 1

KAQoN5I.png

• Użytkowniczka

Bardzo kreatywny wywiadzik :D (+)

• Lubię to! 1

98308042090228729987.png

• Użytkownik∙

Dobra robota :likethis:

• Lubię to! 1

• Użytkownik∙

Fajne Cześć @Milka.

• Lubię to! 1
  • Użytkowniczka

fajny wywiad :)

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Dobry wywiad , leci +

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Wywiad dobry. Plusik leci! 

• Użytkownik∙

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

●● Temat został zamknięty! ●●

iGWDIJ7.png

Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]