Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Jaka była najdziwniejsza, najbardziej niewytłumaczalna rzecz, której byłeś/aś świadkiem? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zawinięcie kolegi w prześcieradło gdy spał i wrzucenie go do szafy na kursie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ejdrien. Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zawinięcie ze sklepu beczki piwa. XDD Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Koleżka wszedł do stokrotki, na przeciwko były piwa, wziął kratę i wyszedł :). Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Sayena Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Gościu skoczył z mostu do wody po czym płynął i zaczął jeszcze uciekać przed policją Odnośnik do komentarza
Użytkownik :(. Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Pójście na imprezę z 300zł, a wróciłem z 1,5k bez tefelonu, powybijanymi palcami rozciętym łukiem brwiowym, zalany w trupa Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 widziałem jak gościu stawiał klocka na przystanku o 4 rano 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Rok temu, postanowiłem wynieść słoiki do piwnicy, gdy juz byłem przy swojej piwnicy, zobaczyłem Pana z Panią którzy uprawiali stosunek seksualny, przed moją piwnicą ... 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi