Użytkownik eqZ Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Nick z CS: lapu Admin banujący: sv_opur 0 Serwer: [Only DD2][RANGI CS:GO | LECZENIE | ASYSTY] StrefaSkilla.pl [VIP FREE] (de_dust2)Data zdarzenia: 04. sie 2019 - 10:10:31 Opis sytuacji: to byla pierwsza runda pistoletowka poszedlem na mida z mojego ct typami i dostalem wtedy bana za czitowanie nikogo nie zabilem ani nic tylko ja dostalem banie,a admin napisal na czatboxie ze to za moja gre z wczoraj gdzie dal mi bana dzis XD? nie wiem co to ma byc moze mam swoj config wyslac jak tak by chcial grac? Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.phpWycinek bana z konsoli: [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_1:0:1672905593' [AMXBans] Twoje IP: '85.202.37 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Luzak ❤️ Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 https://www85.zippyshare.com/v/9Uy4HEyE/file.html - demko 12:25- mógł to być szybki ruch myszki,ale dość energiczny - +/-b 12:27 - tutaj przy tym dałbym lekkie +b 15:05 - sporo fragów, ale ziomeczku, tu nawet celownika na modelu nie miałeś... Podchodzące pod +b 15:48/15:49- co to miało symbolizować? Dziwnie skręciłeś w lewo, nie wiadomo czemu, i nagle szybki ruch myszki, ??? - +/-b 17:30 - piękny skok na model - +b 19:01 - tutaj lekko zaśmierdziało espem, - +/- podchodzące pod + ;] @Hitarii @`Fuck it. @Jasiek 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Postarałbyś się bardziej, a nie dawał to co rozpisal @`Fuck it. 12:25 płynny ruch B- 12:27 takie B+/- w lekką strone B+ 15:04 - normalny frag B- 15:05 - gdzie model a gdzie celownik .. B+ 15:48 - wtf? widział, że przeciwnik jest w górnym, obkrecił się na lewo i nagle taka szybka reakcja? B+/- 17:30 za szybko - B+ 19:01 - B- spalony, jak dla mnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Luzak ❤️ Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Nie wiem czemu nie mogę edytować poprzedniego postu. @Hitarii mi tylko kazali go zbanować jak wejdzie i wkleić rozpiskę, którą mi podesłali... Więc nie wiem w czym problem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 No z takiej racji, to już moja rozpiska jest dana.... Więc czekamy na głos @Zmiksowany @Jasiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 12.25 / 27- -/+b 15.05 - Nie wiem.. Typ z movement'em typowego noba który pograł chwilkę w cs'a a strzela takie coś, no ale cóż przyzwyczaili już Mnie te ns'y do blokowania na modelu + przy niektórych fragach nawet nie jesteś wcelowany w model a i tak siada (chyba za bardzo tam co nieco podkręciłeś w secikach) +b 15.48 - Zastanawiający skan na środeczku.. + ta dziwna reakcja nie wiem co to miało być. -/+b 16.30 - XDD Fajnie blokuje fajnie 17.30 - Różnie to pro plajerki mogą odbierać bardzo dziwny strzał na tym CT jak by złapało mu przez txt głowę. No ale różnie to można odebrać dlatego też -/+b (ale bardziej na + patrząc na te czasóweczki wyżej) 19.01 - Zwykły strzał z awp.. -b Bardzo ciekawy gracz fajne ma te seciki nawet ale i tak nie są tak dobre jak powinny być. Dla Mnie ns'ik / Spalony 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został zbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi