Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

krakos1998xD

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: Kulawy

Data i Godzina: 04 sie 2019 - 18:35:26

Link do bana http://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php

Link do ssów : Niestety mi nie zrobiono ssów. 

Link do wycinki z konsoli : https://megawrzuta.pl/download/e4fe450be346969abd67761ec1e3859a.htm

Czemu jest godzina różnicy ? Jestem w Anglii. Nie wiem coś dodatkowego mam załączyć ??? U mnie jest godzina do tyłu ale myśle że to nie problem kiedy jest ona nawet o godzine do tyłu i ssy nie maja prawa być modyfikowane w żadny sposób..... co mogę powiedzieć jeszcze jestem top 20 w rankingu i nie mam zamiaru używać jakie kolwiek dopalacza Prosiłbym o kontkat jaki kolwieke z wami z góry dzięki .

CO MOGE DODAC !!!!

Siema z tej strony Kulawy. Grałem jakieś 20 min temu na serwerze oczywiście ze scoutem. Mogą to potwierdzić inni gracze tacy jak "nie umiem"

Otóż , teraz gdy wróciłem próbuje wejść na serwer i wyskakuje komunikat "zbanowany"

Wchodząc na waszą stronę , widzę że otrzymałem bana od MajK za używanie aimbota

Niestety, podkreślam że aimbota nie miałem gdyż grałem scoutem i w calej grze nie strzelilem z niego ani jednej bani. 

Nie rozumiem tej sytuacji gdy nie zostałem odziwo zbanowany wcześniej za niby aimbota tylko zaraz po wyjsci z gry.

Mam nadzieje że wyjaśnicie tą sytuacje , ponieważ nie mogę wbić teraz na serwer i z miłą checią bym to wyjaśnił. 

Jeżeli posiadacie jaki kolwiek teamspeak możemy to wyjaśnić oczywiście jak najbardziej chciałym zeby przy tym był sływny "MajK" i wytłymaczył mi całą tą sytuacje.

• Użytkownik

Atak na kucacz jak dla mnie nie naturalne ten ruch celownikiem.  Chwile przed 18 min

• Ha ha 9
  • Użytkownik∙

Popraw tą rozpiskę @MaJk

• Użytkownik

Dla mnie śmieszne się to robi . Być dobry w gierke i dostałem bana za ta że na kucaku strzeliłem. Niezłego macie opiekuna serwera, wydaje się koledze że coś jest nie naturalne i leci ban . Plus żadnych ssów nie zrobił co jest już całkiem żenujące . A po za tym fajnka jego rozpiska , po takim czymś od razu bym go zlikwidował na takim miejscu jakim jest . A nie karzecie jeszcze poprawić rozpiskę ;p;p;p;p Licze na szybkie ub. I wyciągnięcie jakiś nawet konsekwencji dla kolegi @Majk

Pozdro 

• Użytkownik∙
  • @Spr!Nt^^ -> ogarnij tam Swoją administrację troszkę bo nawet demka rozpisać nie potrafią. 
  • @krakos1998xD -> Dostajesz UB. 

4HUDjqm.png

• Użytkownik∙

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

●● Gracz został odbanowany! ●●

FXckPc8.png

Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie.

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]